Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Veilige WordPress Hosting

Veilige WordPress Hosting
MijnHostingPartner

Veilige WordPress Hosting

Hoe hou ik WordPress veilig

WordPress is op het moment het meest gebruikte CMS en het blijft maar groeien.Dit maakt het een gewild doelwit voor kwaadwillende gebruikers, vooral oudere versies.

Je wilt natuurlijk niet jouw website en Hosting in gevaar komen.Daarom is het belangrijk dat je een aantal voorzorg maatregelen neemt om je te beschermen.

In deze blog post gaan we behandelen hoe je dit het beste kan doen.

Back-ups

Hoe goed je je website beveiligd hebt het kan toch een keer mis gaan, dan is het handig om een back-up te hebben.Een back-up zorgt er namelijk voor dat je de fout binnen enkele seconden kan herstellen.

Wanneer je back-ups maakt van jouw website kan je altijd fouten herstellen.Het is dan alleen een kwestie van de bestanden overschrijven en je website zal weer hersteld zijn.

Gelukkig kan je op onze Hosting makkelijk back-ups maken in het control panel.Je kan dit via de back-up functie doen echter zijn er nog meer mogelijk manieren om dit te doen.

Een van die mogelijkheden is via ftp, hiermee stel je eerst een verbinding op.Je kan hierna de bestanden uit je WWWroot map slepen naar je eigen pc, zo heb je lokaal een back-up van je bestanden.

Updates

Een van de meest belangrijke dingen die je aan je website kan doen is het onderhouden er van.Dit is niet alleen je eigen content bijwerken maar ook het updaten van je WordPress en de bijbehorende themas.

Veel van deze updates zijn namelijk veiligheid updates om je tegen aanvallen en lekken te beschermen.Het is dus van belang dat je dit goed bij houdt en regelmatig controleert.

Bij Managed WordPress Hosting zul je dit zelf niet hoeven te doen.Hier wordt het namelijk automatisch bijgehouden waardoor je hier zelf geen aandacht meer aan hoeft te besteden.

Verberg je admin pagina

Bij WordPress websites kan je vrijwel altijd op de admin pagina komen door /wp-admin achter de website te typen.Echter is het ook mogelijk om dit te verbergen, dit maakt het voor kwaadwillende gebruikers een stuk moeilijker om binnen te komen.

Als ze niet op de admin pagina kunnen komen dan is het ook moeilijker voor ze om erachter te komen of dit een WordPress site is.Ook is het aan te raden om het aantal inlog pogingen te beperken.

Mochten ze toch op je admin login pagina terecht zijn gekomen dan moeten ze het wachtwoord nog raden.Dit is een stuk moeilijker als er een limiet aan inlog pogingen is, je kan hiervoor plug-ins gebruiken.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben dan kan je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Indien er niemand op de chat is kan je een ticket aanmaken richting de helpdesk.