Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Umbraco voor jouw CMS

Umbraco voor jouw CMS
MijnHostingPartner

Umbraco voor jouw CMS

Umbraco als jouw CMS

Bij MijnHostingPartner.nl zijn we een belangrijke partij in Nederland voor Umbraco hosting. We zijn namelijk met onze ASP.NET Core hosting pakketten namelijk niet alleen bij met de laatste updates, maar ook nog bijzonder voordelig geprijsd. De specificaties van onze ASP.NET Core hosting zijn ook dermate uitgebreid dat je hier niet alleen een eigen Application Pool bij hebt maar ook standaard op SSD schijven staat. Dit maakt jouw Umbraco website niet alleen snel maar ook uiterst stabiel.

Maar waarom zou je voor Umbraco kiezen als jouw CMS? We gaan een aantal punten hiervan behandelen in deze blog post.

Snelheid

Al hierboven genoemd is onze Umbraco hosting het snelst wat je zal zien. Mede dankzij de SSD hosting en de eigen Application Pool. Maar ook dankzij Umbraco zelf. Dit is namelijk een CMS of Content Management Systeem wat gemaakt is in ASP.NET en vele malen minder resources of extra plugins nodig om hetzelfde te bereiken als bijvoorbeeld WordPress hosting. Minder resources staat gelijk aan betere performance.

Eigenschappen van Umbraco

Umbraco staat erom bekend dat het naast de snelheid ook veilig is. Er wordt constant aan ontwikkeld door niet alleen vrijwilligers maar ook door een professioneel team in Odense gelegen in Denemarken. Dit zorgt ervoor dat er voor elke vraag of item wel een antwoord op is te vinden door het team of in de actuele forum posts. Zo kan je altijd terecht voor jouw vraagstukken over Umbraco.

De veiligheid is ten opzichte van bijvoorbeeld een CMS zoals WordPress ook beter en wordt er voor een grote update beter getest door een betaald team. Ook is Umbraco een stuk minder afhankelijk van thema’s en plugins van derde partijen waardoor hier automatisch minder risico op is.

ASP.NET Core hosting pakketten voor Umbraco

Start jouw eigen Umbraco hosting nu al voor €1,99 ex btw per maand. Waarbij je 5 GB aan SSD schijfruimte krijgt op jouw hosting en 1 website kan runnen. Heb je meer nodig voor jouw website dan kan je gelijk en moeiteloos upgraden naar een volgende trede. Zie de pagina voor meer informatie hiervoor welk pakket het beste bij jouw past.