Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Umbraco blog starten

Umbraco blog starten
MijnHostingPartner

Umbraco blog starten

Umbraco voor jouw Blog

Een blog kan je op een hoop manieren maken. Je kan er zelf aan de slag voor gaan met een mooie bootstrap template die je uitkiest. Zo hebben we hier een hoop voorbeelden voor gegeven in voorgaande blog posts. Of je neemt een Content Management Systeem zoals WordPress en Grav CMS hiervoor.

Maar wat als je van alle voordelen van ASP.NET gebruik wilt maken? Dan kan je kiezen voor hét CMS binnen ASP.NET, Umbraco. Umbraco hosting is een open source Content Management Systeem wat we bij MijnHostingPartner.nl uiteraard ondersteunen en een lange ervaring mee hebben met het hosten van websites hiervan. Wat ons altijd nog verrast is hoe snel en stabiel een Umbraco website blijft. Of het nu een oudere Umbraco website is of een met de laatste versie. Op Umbraco kan je bouwen als CMS.

Welk pakket is het meest geschikt voor mij?

Om een Umbraco blog te hosten in de hosting van MijnHostingPartner.nl kan je het beste terecht met een van onze ASP.NET Core pakketten. Hierbij heb je een eigen Dedicated Application Pool en draait hij altijd razendsnel op onze SSD schijven. Zo kan je er altijd zeker van zijn dat jouw blog door iedereen gelezen kan worden en je geen gemiste kansen krijgt.

Hoe installeer je Umbraco?

Umbraco kan door iedereen gemakkelijk en snel geïnstalleerd worden. Dit kan via zowel onze web app gallery of even rechtstreeks vanaf de Umbraco website. Binnen een paar klikken kan je gelijk aan de slag met jouw Umbraco blog!

Wanneer je de standaard demo site van Umbraco gebruikt dan zit er een blog bij in, dan kan je gelijk aan het werk ermee. Een blog post maken kan via de eenvoudige interface via Umbraco. Neem een kijkje op de afbeelding hieronder om te zien hoe dit in elkaar zit.

Umbraco blog starten


Een Umbraco blog onderhoud je met gemak, maak je blog post en voeg je plaatjes en media toe. Dat is alles. Je kan hem gelijk opslaan en publiceren of opslaan voor een later stadium. Een Umbraco blog starten doe je makkelijk en snel bij de hosting van MijnHostingPartner.nl!