Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Typesetter CMS

Typesetter CMS
MijnHostingPartner

Typesetter CMS

Typesetter CMS

Om in de trend te blijven van de afgelopen Content Management Blog posts gaan we deze week een kijkje nemen naar hosting voor het Typesetter CMS. Dit is weer een flat file Content Management Systeem die eenvoudig te gebruiken is door iedereen. Wanneer je op zoek bent voor een alternatief voor WordPress hosting of Joomla hosting dan is dit een goede optie.

Onthoudt wel dat dergelijke flat file CMS vaker alleen voor de kleinere websites gebruikt worden. Dus denk aan jouw nieuwe blog website of de introductie pagina van je bedrijf of hobby. Met de mooie thema"s en de WYSIWYG editor kan je in een oogopslag zien wat je wilt bewerken en hoe het eruit komt te zien.

Installatie van Typesetter CMS

Zoals de meeste flat file Content Management Systemen is de installatie van Typesetter CMS hosting ook uitermate eenvoudig. Aangezien er zelfs al een web.config bestand meegeleverd wordt is het een kwestie van kopiï«ren plakken naar de wwwroot folder binnen jouw Hosting. Hierna ga je naar jouw domein in de browser en volgt de stappen om een account aan te maken. En dat is alles.

Mogelijkheden met Typesetter

De drie hoekstenen die Typesetter zelf noemt voor het beschrijven van het CMS is snel, eenvoudig en gratis. Dit verwijst naar het de snelheid waarmee de websites ingeladen kunnen worden. Het eenvoudig werken met het Typesetter CMS Hosting en gratis naar het open source model waarmee het CMS uitgegeven wordt.

Typesetter CMS werkt fijn met een directe layout editor. Je kan dus vanuit de pagina en het eindresultaat gelijk aan de slag om de inhoud aan te passen. Wil je nog wat verder de HTML code induiken dan kan dit ook met 1 druk op de knop. Er zijn eenvoudige vormen en kleuren mee te geven aan de tekst die in een keuzemenu uit te kiezen zijn.

Snelheid van Typesetter CMS

De snelheid van Typesetter CMS is een groot pluspunt. Net zoals andere flat file Content management systemen wordt er geen database ingeladen. Dit zorgt voor snellere laadtijden van jouw website. Wanneer je een content intensieve website hebt met veel tekst en plaatjes moet je natuurlijk nog wel steeds rekening houden met de optimalisatie hiervan.

Mocht je Typesetter CMS willen installeren om eens uit te proberen dan kan dit met een klik op hun website. Als er nog vragen erover zijn dan kan je altijd een online chat starten met een van onze medewerkers.