Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

SilverStripe Hosting

SilverStripe Hosting
MijnHostingPartner

SilverStripe Hosting

SilverStripe hosting

Bij MijnHostingPartner.nl streven we ernaar om vrijwel alle Content Management Systemen te ondersteunen en documentatie ervoor te hebben. Dit doen we zodat jij als klant alle opties kan overwegen en snel aan de slag kunt gaan met jouw favoriete CMS. Of het nu Umbraco hosting, WordPress hosting of SilverStripe hosting is!

Met SilverStripe hosting kan je ontzettend snel en gemakkelijk jouw eigen website opzetten. Voor zowel geavanceerde gebruikers als beginners is dit eenvoudig te begrijpen en mee te werken. SilverStripe is een CMS op basis van PHP en dus met onze laatste PHP versies en SSD hosting razendsnel voor zowel je bezoekers als jezelf.

De SilverStripe installatie is natuurlijk ook te vinden in onze Web App Gallery om snel te kunnen installeren. Ook is het mogelijk om hem via FTP te installeren. De installatie is eenvoudig en snel uit te voeren, en mocht je een vraagje erover hebben dan kan je altijd even snel bij ons op de chat komen. We helpen je dan graag verder.

SilverStripe staat voor een simpel te gebruiken systeem, uitstekend vindbaar door zoekmachines zoals Google en geheel aanpasbaar. Laten we de punten even verder uitleggen.

Gebruikersvriendelijk

De gebruiksvriendelijkheid van een CMS is erg belangrijk voor de content managers. Het moet in een oogopslag duidelijk zijn waar zij hun inhoud neer kunnen zetten en hoe ze ermee kunnen werken. SilverStripe hosting is zo ingesteld dat de complete site structuur gelijk zichtbaar is. Elke pagina is snel in te zien op de volgende wijze:


SilverStripe Hosting

Pagina’s zijn ook gelijk te bewerken en het resultaat is ook gelijk te zien.

SilverStripe Hosting

SEO ingesteld

SilverStripe heeft voor elke pagina een aparte titel en besteed veel aandacht aan Search Engine Optimalisatie. Voor alle pagina’s, afbeeldingen of links is er aparte meta data in te zetten om succes te garanderen. Zo kunnen bezoekers je makkelijk vinden met zoekopdrachten binnen Google of andere zoekmachines.

Compleet aanpasbaar

Een eigen website wil je natuurlijk helemaal aan kunnen passen naar jouw smaak, dit is belangrijk om jouw eigen identiteit van je bedrijf of hobby duidelijk te maken en bezoekers aan te spreken. Kies uit vele templates die je makkelijk kan downloaden en installeren of duik zelf de CSS in om hem naar wens aan te passen.

Open Source

Net zoals veel populaire CMS zoals Joomla of WordPress is SilverStripe ook Open Source. Dit houdt in dat je niet hoeft te betalen om gebruik te maken van SilverStripe. Het CMS wordt onderhouden door vele duizenden programmeurs en technische mensen. Zo kan je er zeker van zijn dat er constant verbetering in zit met elke update.

Bestel nu een SSD hosting pakket voor jouw SilverStripe hosting!