Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

OpenCart Hosting

OpenCart Hosting
MijnHostingPartner

OpenCart Hosting

OpenCart Hosting

OpenCart hosting

Je hebt een hoop opties om je webshop te gaan beginnen, de eerste stap die je dient te nemen is een keuze uit een CMS of e-commerce oplossing. OpenCart is daar een van de opties van. Dit is een kant en klare webshop omgeving die je binnen 5 minuten kan installeren in je hosting van MijnHostingPartner.nl. Met zijn makkelijke installatie en vooral de werkwijze is het een plezier om mee te werken. Je hebt een duidelijk overzicht van al je producten en categorieen. En daarnaast zie je een samenvatting van je webshop direct als je inlogt in de administratie omgeving. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk wanneer je even snel je winkel wilt checken op nieuwe orders.

OpenCart Hosting

OpenCart hosting - Geschikt voor elk apparaat

Ook is een OpenCart e-commerce webshop snel en responsief. Je webshop zorgt ervoor dat klanten op elk apparaat een bestelling kunnen plaatsen. Of dit nu op mobiel, tablet, laptop of desktop is! Dit is belangrijk in de tijd dat een groot deel van al het internet verkeer over kleinere schermen gaat en klanten overal bestellen. Of ze nu in de trein of op visite ergens zijn.

Met onze SSD hosting staat al je data op razendsnelle SSD schijven. Dit zorgt ervoor dat al je webshop data direct ingeladen kan worden. Dit is niet alleen fijn voor je klanten die door de webshop heen bladeren, maar ook voor je ranking resultaten in zoekmachines. Google en Bing houden namelijk rekening met de snelheid van je website in de ranking.

Veilig met een SSL certificaat

Een webshop moet je beveiligen. Je klanten vertrouwen je namelijk toe met persoonlijke en bank gegevens. Dit doe je door ten eerste er voor te zorgen dat je OpenCart hosting altijd up to date blijft. Dat kan door de updates van OpenCart tijdig te installeren en de nieuwsitems van OpenCart in de gaten te houden. Is er een bugfix of hotfix?  Installeer hem dan zo snel mogelijk. Daarnaast heb je een aantal zaken die je moet afschermen in je bestanden. Zoals de config en de storage folder. Als je meer wilt weten hoe je OpenCart het beste kan beveiligen  dan kan je meteen een chat starten op onze website. De medewerkers van de chat helpen je dan direct verder met handige tips en trucs.

Een SSL certificaat is raadzaam om te hebben met OpenCart. Dit zorgt ervoor dat bezoekers zeker weten dat ze op de goede website zitten. En het verkeer tussen en van de website wordt versleuteld. De laatste browsers van Chrome en Firefox geven al een melding wanneer er geen SSL certificaat actief is. Bij MijnHostingPartner.nl heb je de mogelijkheid om een gratis Lets Encrypt certificaat te installeren binnen enkele klikken. Wil je meer zekerheid en garantie op het certificaat?  Kijk dan naar de betaalde opties.

Bestel nu het SSD hosting pakket om je eigen OpenCart webshop te beginnen!