Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Monstra hosting

Monstra hosting
MijnHostingPartner

Monstra hosting

Monstra hosting

Een Content Management Systeem zonder database is fijn om mee te werken en vaak heel “licht”. Je hebt namelijk de minimale bronnen die ingeladen moeten worden en al je website bestanden gewoon in de wwwroot staan. Wanneer je besluit om een blog te gaan starten met Monstra dan heb je een webhost nodig. MijnHostingPartner.nl biedt jou de vrijheid om je eigen blog te gaan beginnen met Monstra met de beste specificaties. Met onze snelle SSD hosting wordt jouw blog razendsnel en kan je naar hartenlust wegtypen zonder zorgen. In Monstra zijn al je bestanden gebaseerd op XML files die ook nog eens automatisch verkleind worden voor de beste resultaten.

Monstra heeft een hoop voordelen en is gemakkelijk op te pikken als gebruiker. Een paar van de mogelijkheden die ze hebben zetten we hieronder even op een rij.

Snel

Monstra maakt gebruik zoals hierboven beschreven van een flat file constructie. Op die manier is er geen database aan te pas en kan daardoor razendsnel zijn. Bij MijnHostingPartner.nl zal je de snelste versie van jouw Monstra website zien!

Responsief design

Mobiel verkeer is belangrijk voor het succes van jouw website. Daarom heeft Monstra standaard erin gebakken dat al jouw inhoud responsief wordt weergegeven. Dit heeft een positief effect op het gebruikersgemak en jouw ranking binnen Google!

Open Source

Open Source houdt in dat je vrij bent om gebruik te maken van jouw Monstra hosting website zonder extra kosten te hebben voor de laatste updates en het gebruiken van de software. Dit is natuurlijk een voordeel voor de beginnende website maker en ook de ervaren gebruikers.

Monstra hosting en meer

Bij MijnHostingPartner.nl ondersteunen wij vrijwel elk CMS dankzij onze Windows IIS hosting met helicon APE ondersteuning. Dit maakt het geschikt voor zowel ASP.NET hosting en PHP hosting. Je kan met onze pakketten zo ervoor kiezen om voor jouw website de beste fit te kiezen. Met Monstra hosting kan je alle kanten op en kan je jouw website zo inrichten als je zelf wilt. Met onze scherpe prijzen heb je geen hoge kosten wanneer je jouw persoonlijke website wilt inrichten.