Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Managed Wordpress is perfect voor bedrijven

Managed Wordpress is perfect voor bedrijven
MijnHostingPartner

Managed Wordpress is perfect voor bedrijven

Managed Wordpress is perfect voor bedrijven

Als jij je eigen bedrijf hebt dan is dat hard werken en daar gaat dan ook veel tijd in zitten.Je hebt dan waarschijnlijk ook nog je eigen website en het is best te begrijpen dat je hier geen tijd voor hebt.
Gelukkig hebben wij hiervoor Managed WordPress Hosting.Dit zal jou veel tijd besparen, bij Managed WordPress wordt namelijk alles voor jou bijgewerkt, Wordpress zelf, Thema's en Plug-ins.
Zo kun jij gemakkelijk bezig gaan met jou zaken terwijl WordPress op de achtergrond wordt bijgewerkt.Een ander groot voordeel is dat je uiteraard er zelf altijd bij kan om aanpassingen te doen aan jou website.

Managed WordPress op een SSD

Als je overstapt naar Managed WordPress Hosting heb je ook nog het grote voordeel dat je website op een SSD komt te staan.SSD staat voor Solid State Drive en werkt iets anders dan een HDD oftewel een harde schijf.
Een harde schijf heeft namelijk een metalen schijf in zich zitten die rond draait, als deze ronddraait dan wordt de informatie gescand die er op staat.Bij een SSD is dat namelijk niet zo, een SSD heeft namelijk geen bewegende onderdelen in zich zitten.
Een ander voordeel hiervan is dat omdat er geen bewegende onderdelen in zitten is de SSD altijd vrij compact en zal daarom ook vaak in laptops zitten.Dus het is niet alleen sneller maar ook nog eens kleiner, dit is dus ideaal voor jou Hosting.

Andere voordelen van Managed WordPress

Bij Onze Managed WordPress Hosting bieden wij niet alleen automatische updates voor WordPress aan je hebt er nog meer voordelen bij.Zo heb je elke dag een Malware scan op jou website, dit zal voor komen dat jou website geinfecteerd raakt.
Ook worden er dagelijks back-ups gemaakt van jou website, mocht er iets fout gaan dan is dit zo weer te herstellen.

Heb je nog vragen of eventueel interesse in Managed WordPress dan kun je natuurlijk altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Indien er niemand op de chat is kun je natuurlijk altijd een ticket richting onze helpdesk sturen.