Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Managed WordPress Hosting

Managed WordPress Hosting
MijnHostingPartner

Managed WordPress Hosting

Managed WordPress hosting

Sinds deze week hebben wij de optie bij MijnHostingPartner.nl om voor jouw alle zorgen uit handen te nemen met jouw WordPress website. Dit gaat via onze managed WordPress Hosting pakketten! In deze Managed WordPress hosting pakketten regelen wij alles met betrekking tot jouw WordPress website. We zorgen voor de updates, de beveiliging en nog veel meer.

De Managed WordPress hosting pakketten worden steeds populairder aangezien WordPress nu altijd dat beetje extra aandacht nodig heeft om up to date te blijven Je moet niet alleen de WordPress versie zelf bijhouden maar ook al jouw plugins en themas. Als je dit een maandje vergeet dan kan het maar zo zijn dat je van een koude kermis thuiskomt wanneer je weer je website wilt bezoeken. WordPress is namelijk een geweldig Content Managent Systeem, maar tegelijkertijd is het wel een gevoelig systeem. Mede door de vele plugins en thema’s die er zijn kan het ontstaan dat er via 1 plugin een backdoor kan zijn waardoor je gehele site overgenomen kan worden.

Daarom hebben we de Managed WordPress hosting om je voor alle zorgen te ontlasten zodat je echt tijd hebt voor de belangrijke zaken. Zoals een succes maken van jouw WordPress website! Maak jouw favoriete blog posts en ga er van uit dat jouw website altijd razendsnel is en bereikbaar door de eigen Application Pool zodat je niet afhankelijk bent van anderen en de razendsnelle SSD schijven.

Met SSD schijven worden al jouw pagina’s en plaatjes razendsnel ingeladen op elke browser!

Vrijheid en zorgeloos

Als je Managed WordPress hosting afneemt bij MijnHostingPartner.nl dan kan je er zeker van zijn dat je nog steeds de totale controle hebt over je site. Jij blijft altijd de volledige eigenaar van jouw content en website. Daarnaast verhuizen we zo jouw bestaande WordPress website naar onze Managed WordPress hosting toe zonder zorgen. Zo hoef je er niet in te zitten dat jouw in de steek gelaten wordt.

Verhuis nu naar MijnHostingPartner.nl voor jouw Managed WordPress hosting! Voor al je vragen kan je die direct stellen via de online chat of via een ticket.