Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Hosting aanbieden als reseller

Hosting aanbieden als reseller
MijnHostingPartner

Hosting aanbieden als reseller

Wanneer je als webdesigner of digitaal marketing bedrijf hosting voor je projecten op een eenvoudige manier wilt aanbieden dan kan je dit met MijnHostingPartner.nl. Met onze standaard pakketten kan je uitstekend uit de voeten voor je klanten, en wil je liever toch zelf meer controle over de pakketten en de inrichting hiervan? Dan kan je ook overschakelen op onze reseller hosting. Laten we de in deze blog post een nadere kijk nemen op wat hier komt bij kijken en hoe dit is ingericht. 

Als reseller ben je opzoek naar een stabiel, snel en eenvoudig platform wat je kan gebruiken om de websites van jouw klanten in onder te brengen. MijnHostingPartner.nl heeft dit voor je klaarstaan op twee verschillende wijzen. Of je maakt gebruik van onze bestaande pakketten, of je kunt met Reseller hosting hier zelf heer en meester over zijn. Onze Windows hosting zorgt ervoor dat jouw websites optimaal draaien en bereikbaar zijn, door middel van onze hoge uptime, eenvoudige tools, en ook een voordelige prijs heb je een partner in hosting. 

Kant en klare pakketten die je kunt gebruiken

Je kan als webdesigner natuurlijk helemaal geen zin erin hebben om zelf bezig te zijn met het beheren van individuele pakketten en de inrichting hiervan. Daarom kan je ook gewoon bij ons gebruikmaken van de bestaande pakketten die we hebben. Vanaf 5 totaalpakketten kom je in aanmerking voor reseller status. Je krijgt dan een vaste korting op zowel de domeinnamen als pakketkosten en beheerd dit verder zoals normaal. In deze pakketten kan je dus gewoon werken en direct hiermee aan de slag. Zonder dat je nog per pakket dit dient in te delen. Maak eenvoudig gebruik van onze tools in het klantenpanel om WordPress met een druk op de knop te installeren, email adressen aan te maken of anderzijds zaken voor je klanten in te richten.

Deze vorm van reseller hosting heeft ook een lage barrière, neem simpelweg een totaalpakket af en verken onze werkwijze en de functionaliteit en breid dit uit wanneer je tevreden bent. Zodra je over de 5 nodige pakketten beschikt kan je in een ticket naar ons toe de Reseller status aanvragen. Enige kortingen en bonussen worden dan direct verwerkt bij de bestellingen. 

Reseller webhosting, wat is het verschil hierin? 

De specifieke reseller hosting pakketten die wij beschikbaar hebben zorgen ervoor dat je meer controle kunt uitoefenen op de individuele pakketten naar je klanten toe. Je krijgt een bepaald aantal ruimte op een speciale reseller server, en je kunt vervolgens zelf de pakketten verder inrichten. Heeft een klant bijvoorbeeld genoeg aan 2 GB aan schijfruimte dan kan dit makkelijk toegekend worden.

Ook heb je hierin zelf meer de hand op welke onderdelen beschikbaar zijn, wil je bijvoorbeeld naast MySQL ook MSSQL databases beschikbaar hebben in het pakket dan kan je dit ook eraan toevoegen. En daarbij krijg je een eigen control panel omgeving die jouw klanten kunnen gebruiken om verder zaken zelf te regelen. Dan hoef je niet meer voor iedere vraag zelf een handeling te verrichten, zoals het wijzigen van een mail adres wachtwoord, maar kan je gewoon control panel gegevens aanleveren aan de klant. Zonder dat de eindklant inzicht krijgt in de andere omgevingen. 

Schaalbaar en verder in te delen naar wens

De reseller hosting pakketten zijn verder ook schaalbaar en in te delen naar wens, je kan bijvoorbeeld eerst beginnen met het eerste pakket van 100GB, en dit naadloos over laten gaan naar een groter pakket. Betaal dus niet vanaf dag 1 meer dan noodzakelijk is. Wat ook weer aantrekkelijk is voor webdesigners die net beginnen, en dus nog bezig zijn met hun klantenbestand uitbreiden. 

Ondersteuning voor zowel WordPress, als .NET projecten dankzij onze Windows hosting

Wat wij voor je hebben klaar staan is hosting gebaseerd op Windows servers, dit houdt in dat zowel ASP.NET, .NET en talen en frameworks zoals PHP ook ondersteund worden bij ons. Onze hosting kan je dus gebruiken voor een breed spectrum aan projecten. Websites gemaakt in WordPress, Umbraco, Joomla, Drupal en vrijwel elk ander Content Management Systeem zijn hierdoor in te zetten voor jouw projecten. 

Wil je ook kennismaken met onze diensten? Neem dan nu jouw eerste totaalpakket af, of start gelijk met jouw reseller hosting pakket!