Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

DataLife Engine Hosting

DataLife Engine Hosting
MijnHostingPartner

DataLife Engine Hosting

DataLife Engine Hosting

Een content management systeem is altijd handig als jij snel en goed je website in elkaar wilt zetten.Wij vinden het daarom altijd leuk om zo veel mogelijk van dit soort systemen te testen bij ons.Zo zijn we het laatst op een cms uitgekomen die DataLife Engine heet.

Dit is een content management systeem wat bedoeld is om nieuws websites mee te maken. Het is hierom ook geschikt om hier een blog op te maken, dus als jij een blog op je Hosting hebt staan dan is het een aanrader om naar DataLife Engine te kijken! Ook zit er een prettige layout op het CMS zelf, het is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

DataLife Engine installeren

Het installeren van dit cms is vrijwel het zelfde als elk ander content management systeem.Je kan dan eerst een database aanmaken in ons Control Panel.Vervolgens kun je een database en een bij behorende user aanmaken.Daarna kun je gedownloade bestanden in de wwwroot folder zetten en pak je die uit.Dan zie twee mappen staan genaamd "Documentation" en "Upload"Je kan hier de inhoud van de map "Upload" kopiï«ren naar de wwwroot folder.

Als je nu naar jou website navigeert dan zul je het installatie scherm zien, hierbij wordt er gecontroleerd of de schrijf rechten wel aan staan.Daarna dien jij je database gegevens in te vullen en je maakt hierbij ook direct een Admin account aan.

Hierma zal het cms geinstaleerd worden en dan kun jij al direct gebruik maken van dit cms.Het leuke aan dit cms is dat je ook gebruikers kunt laten registreren met verschillende rollen.Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van gebruikers authenticatie via social media. Naast al deze handige functies is dit cms ook nog eens heel erg snel waardoor het snel draait op jou Hosting.Als jij dus gebruik wilt maken van DataLife Engine raden wij hiervoor een Totaal pakket aan.

Mocht je verder nog vragen hebben over dit cms dan kan je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Als er geen chat medewerker beschikbaar is kun je natuurlijk altijd een ticket richting onze helpdesk sturen!