Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Automad hosting

Automad hosting
MijnHostingPartner

Automad hosting

Automad hosting

Bij MijnHostingPartner.nl vinden we het altijd leuk en leerzaam om van de laatste Content Management Systemen op de hoogte te zijn. Er zijn naast de giganten zoals WordPress hosting, Joomla hosting of Umbraco hosting altijd ook een hoop opspringende Content Management Systemen. Waarin de laatste paar jaren ook meer ontwikkeling in is zijn de Flat File CMS.

Dit zijn Content Management Systemen die geen gebruik maken van MySQL of MS-SQL databases.Voor kleine bedrijven en websites is dit een leuke uitkomst om een hele snelle en vooral lichte website te maken. Je hebt namelijk niet voor elke website een hoop nodig qua opslag en resources. Een portfolio website of een CV website zijn goede voorbeelden hiervan. Dit soort Flat File CMS zijn voor die doeleinden vaak een mooie fit.

Automad Content Management Systeem

Automad hosting is een CMS wat geschreven is in PHP en daarom ook gewoon bij MijnHostingPartner.nl te hosten. Alle content wordt opgeslagen in .txt files in plaats van in een database. Een Automad website is daarom geheel verplaatsbaar zonder verdere instellingen. Dit maakt het makkelijk met het verhuizen en verplaatsen van je Automad website.

Ook is het mogelijk om versie controle toe te passen met behulp van het welbekende GitHub. Het Automad Dashoard of admin omgeving geeft je het gemak van je website beheren op elk apparaat. Even een plaatje of tekst aanpassen kan met gemak op je smartphone of op je desktop. En updaten van het CMS gaat met het gemak van een druk op de knop.

Razendsnel dankzij caching

Caching zorgt ervoor dat jouw Automad website razendsnel is op de servers van MijnHostingPartner.nl. Een snelle website is van groot belang voor het succes van jouw website. Zowel in de zoekmachines als in de conversies van je Automad website.

Je eigen Thema's

Een eigen thema en een eigen uitstraling is fijn om te hebben, met Automad sta je hier verder geheel vrij in en kan je met gemak je eigen Thema maken. Installeer Automad met een paar klikken binnen je Hosting dankzij de eenvoudige installatie. Mocht je hier nog verder vragen over hebben dan kan je altijd even op de chat komen. We helpen je dan snel verder.