Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

330 miljoen domeinnamen

330 miljoen domeinnamen
MijnHostingPartner

330 miljoen domeinnamen

330 miljoen domeinnamen

In het eerste kwartaal van 2017 is het aantal domeinnamen gegroeid tot 330 miljoen. 330 miljoen particulieren en bedrijven hebben domeinen geregistreerd om hun droom of idee waar te maken. Zo zijn er ontzettend veel .com en .net domeinen bijgekomen, ruim 9.5 miljoen alleen in het eerste kwartaal. Wat betekend dit naast dat je wellicht een paar domeinnamen moet verzinnen?
Dit betekend dat het internet en domeinnamen nog steeds groeit elk jaar. Met landen zoals India die nu ook meer en meer toegang krijgen tot (snel) internet worden er nu ook vanuit die landen veel geregistreerd. Dit zorgt voor een divers internet hosting en meer connectiviteit.

Jouw domeinnaam

Internet heeft in zijn relatief korte bestaan ervoor gezorgd dat honderden (duizenden) nieuwe takken zijn ontstaan voor zowel werk en plezier. We rekenen nu een internet verbinding net zo belangrijk als eten, water en onderdak. Huizen en kantoren worden uitgezocht op basis van de internetsnelheid die beschikbaar is. Elk bedrijf heeft wel een website. Het is haast niet meer denkbaar dat je een winkel of restaurant niet meer kan bezoeken via het internet voordat je er langs gaat. En wanneer ze geen website hebben heeft Google wel een beschrijving en reviews voor je klaar staan.

Welke domeinnaam en extensie?

Elk bedrijf en elke blog heeft natuurlijk een eigen domeinnaam nodig. Als je nadenkt hoeveel bedrijven en websites er zijn dan kan je ook wel aan de 330 miljoen domeinnamen komen. De domeinnaam keuze is heel belangrijk. Je moet iets hebben wat je makkelijk kunt onthouden en niet hoeft uit te spellen over de telefoon. Daarnaast moet het op een visitekaartje passen. Maak het dus niet te lang. Als je jouw diensten in Nederland aan wilt bieden dan is het meest raadzaam om een .nl domeinnaam vast te leggen. Dit straalt meer vertrouwen uit en is herkenbaar  voor iedereen.
Een .com domein kan afgelegd worden wanneer je jouw diensten internationaal gaat aanbieden. Op de internationale markt en voornamelijk ook in Amerika is het .com domein het meest gebruikte extensie. De ideale keuze dus om in een grote markt je plek op het internet bekend te maken!
Leg nu jouw domein vast bij MijnHostingPartner.nl, al voor €2,50 exclusief BTW voor .nl .be en .eu.