Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Waarom een SSL certificaat

Waarom een SSL certificaat
MijnHostingPartner

Waarom een SSL certificaat

Waarom een SSL certificaat?

Iedereen is er ondertussen wel bekend mee, het bekende groene slotje in de browserbalk wanneer je bijvoorbeeld naar je bank toegaat of naar MijnHostingPartner.nl. Dit is een beveiligingsmethode die ervoor zorgt dat enige data die je invult over het internet niet zomaar onderschept kan worden door andere gebruikers op hetzelfde netwerk. Dit is waarom er altijd afgeraden wordt om van openbare WIFI gebruik te maken wanneer je persoonlijke gegevens deelt.

Een SSL certificaat komt nu steeds meer naar de voorgrond omdat Browsers zoals FireFox en Chrome een melding laten zien wanneer jouw website geen SSL certificaat heeft. Als je kijkt naar FireFox dan is er zelfs een waarschuwing onder het veld als je gegevens invoert. Dit is natuurlijk funest voor het vertrouwen wat jouw bezoekers in jouw website stoppen. Het is daarom belangrijk dat je zo snel mogelijk een SSL certificaat op jouw website actief hebt. Gelukkig hebben we bij MijnHostingPartner.nl de veiligste en snelste opties. Op de volgende link in de kennisbank kan je gauw lezen wat voor SSL certificaat de beste match is voor jouw webshop of website hosting.

Naast de voordelen voor de beveiliging van een SSL certificaat heeft het ook een positief effect op jouw Google ranking. Deze ranking houdt namelijk rekening met een grote waslijst aan zaken die bepalen welke website waar staat. Een SSL verbinding is hier een onderdeel van. Het toekomstbeeld van browsers zoals Chrome of Firefox zijn een beveiligde verbinding vereisen voor alle websites.

Webshops

Met een webshop is het geen keuze meer of je een SSL certificaat wel of niet aanschaft. Het is namelijk verplicht om jouw bezoekers te beschermen en hun persoonlijke gegevens te waarborgen. Als je dus webshop plannen hebt of al een bestaande webshop hebt dan kan je hier dus rekening mee houden. Voor een webshop kan je het beste een EV certificaat nemen. Dit certificaat gaat gepaard met een uitvoerige validatie check en zorgt ervoor dat je net als MijnHostingPartner.nl netjes de gegevens in de browserbalk ziet.

Webhosting

Voor jouw webhosting is een SSL certificaat eenvoudig te bestellen, je kan dit rechtstreeks via het klantenpanel in gang zetten of even een ticket aanmaken. We doen er dan alles aan om jouw SSL certificaat zo snel mogelijk bij je geïnstalleerd te worden.