Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Phishing en beveiliging

Phishing en beveiliging
MijnHostingPartner

Phishing en beveiliging

Phishing en beveiliging

Bij MijnHostingPartner.nl zijn we er waakzaam op voor binnenkomendemeldingen. Wij doen er alles aan om onze web applicatie firewall up to date tehouden en ervoor te zorgen dat websites die gehackt zijn vrijwel direct op te lossen.Het internet heeft hier een gedragscode voor, namelijk het Notice and Take Downbesluit. Dit is een gedragscode in de internetbranche die er  is voor onrechtmatige of strafbare content opwebsites.

In de gedragscode wordt neergezet wat de betrokkene kan doenwanneer er een melding binnenkomt. Hier zit een ladder in voor wie het eerstaangesproken wordt op illegale content. Dit steekt op de volgende wijze inelkaar:

  • ·        degene die de content geplaatst heeft (uploader,schrijver)
  • ·        de beheerder van de website
  • ·        de domeinnaamhouder
  • ·        de registrar (MijnHostingPartner.nl)
  • ·        de registry (bijv. SIDN voor .nl)

Wij krijgen vaak direct een melding binnen van het SIDN ofandere registrar en pakken dit vervolgens op. In 99,99%  van de gevallen betreft het een website diegehackt is en malware door linkt naar de site. Dit haalt onze virusscanner ervaak al voor je uit. Dit is vaak het geval met een oudere WordPress of Joomlasite. Ook is het vaak het geval dat alle schrijfrechten aanstaan voor de gehele hosting space. Dan is hetvragen om problemen.

Stap die wij daarna nemen is de website op pauze zetten engelijk contact opnemen met de website beheerder. Die kan dan snel een backupneerzetten of de website opschonen. Zo zijn we er snel bij en kunnen problemenrazendsnel opgelost worden.

Ben je benieuwd wat je kan doen om je website te beveiligen?Pak dan het volgende artikel erbij.

https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/754/Wat-kan-ik-doen-om-mijn-site-te-beveiligen.html

Wanneer je een geschil hebt over een merknaam dan kan hierook melding gemaakt over worden. In dit proces ben je als klant deverantwoordelijke. Bij het SIDN kan hier nog een proces in gegaan worden. Ditis een stuk voordeliger dan naar de rechtbank stappen.

https://www.sidn.nl/downloads/procedures/Geschillenregeling%20voor%20nl-domeinnamen.pdf

 

Incorrecte Whois gegevens kan ook een reden zijn om de registratievan het domein op te heffen. Er moeten namelijk correcte gegevens hierstaan.  Wanneer je hierover vragen hebtdan kan je altijd even contact opnemen met de online chat.