Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Zelf een webshop installeren bij Mijn Hosting Partner of gebruik maken van onze webshop oplossing?

Zelf een webshop installeren bij Mijn Hosting Partner of gebruik maken van onze webshop oplossing?
MijnHostingPartner

Zelf een webshop installeren bij Mijn Hosting Partner of gebruik maken van onze webshop oplossing?

Zelf een webshop installeren bij Mijn Hosting Partner of gebruik maken van onze webshop oplossing?

Als je een website hebt, dan is de kans groot dat je graag ook een webshop op je site wilt installeren. Of je nu een compleet e-commerce bedrijf hebt, of je wilt een een paar simpele artikelen verkopen voor je hobby site -  het kan zorgen voor een goede extra bron van inkomsten door een webshop aan je site toe te voegen.
Waar veel mensen echter vastlopen is dat zij niet weten hoe ze een webshop moeten installeren. Het kan namelijk nog knap lastig zijn om dit zelf te regelen, maar je kunt gelukkig ook gebruik maken van de webshop oplossing van MijnhostingPartner. Op deze pagina vind je alle informatie die je daarvoor nodig hebt.

Moeite met het installeren van je webshop?

Als je naar bestaande webshops kijkt, lijkt het er altijd zo simpel uit te zien. Echter is er veel kennis voor nodig en ervaring voordat je zelf je webshop kunt installeren. Het is namelijk open source, en je hebt er dus technische kennis voor nodig. Je ben op jezelf aangewezen en op eventuele handleidingen die je op het internet kunt vinden. Deze zijn helaas vaak niet compleet of outdated -  waardoor het veel tijd en moeite kost om zelf je webshop te installeren. Tijd die je waarschijnlijk beter anders kunt besteden.

Onze webshop oplossing regelt alles voor je

Als je dus niet de technische kennis in huis hebt om zelf je webshop te installeren, dan kan het dus een helse klus worden om dit zelf te doen. Omdat veel van onze klanten hier problemen mee hebben, hebben we sinds kort een nieuwe webshop oplossing uitgebracht.
Dat betekent dat wij jouw webshop opzetten, en ervoor zorgen dat deze goed blijft draaien. Het voordeel is dus dat je hier geen technische kennis voor nodig hebt, en je kunt je dus focussen op jouw website en dat het operationele (sales, Order fulfilment en klantcontact) deel van je website perfect draait. Daarnaast zorgen we er ook voor dat er ten alle tijden backups zijn van jouw webshop. Dus mocht er wat gebeuren dan kunnen we altijd jouw website zo terug online zetten zonder dat je alle gegevens en data verliest.
Al met al is onze webshop oplossing de ideale keuze als je graag tijd wilt besparen en niet de benodigde technische kennis in huis hebt om zelf een webshop te installeren. Als je meer informatie wilt weten over hoe wij jouw webshop kunnen installeren, neem dan een kijkje bij onze webhosting pakketten onder het kopje voor webshops voor meer informatie. Je kunt uiteraard ook direct aan ons een vraag stellen via onze chatbot. Wij helpen je graag verder met alles wat je nodig hebt qua webshops.