Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

WordPress update 6 0 2

WordPress update 6 0 2
MijnHostingPartner

WordPress update 6 0 2

30 augustus heeft WordPress weer zijn laatste update uitgebracht, dit keer ook een kleinere update van versie 6.0.1 naar 6.0.2. Met een aantal oplossingen voor bugs en beveiliging, is het dus weer zoals altijd sterk aan te raden om up te daten. Veel WordPress gebruikers zullen hier al een automatische mail van hebben gehad, de Core van WordPress update namelijk automatisch mits dit recent is. Laten we in deze blog post de wijzigingen behandelen en wat de update preview heeft ingehouden. 

WordPress is sterk afhankelijk van zijn updates, zoals vrijwel elke andere manier om een website te maken ook gevoelig voor is. Is WordPress vooral hiervan afhankelijk, aangezien dit een open source project is, en met zijn vele functies, plug-ins en thema’s hier over het algemeen meer updates voor uitkomen dan bijvoorbeeld Umbraco. 

Met WordPress komt echter wel als voordeel dat vrijwel alles op een visuele manier is  te bewerken, van de pagina’s zelf, tot de teksten en opbouw. Met menig ander Content Management Systeem is dit niet het geval. En is dus ook een van de grootste redenen waarom WordPress juist zo populair is.

Beveiliging en onderhoudsupdates

In deze update van WordPress zijn er geen grote wijzigingen, dit is namelijk een kleinere update die door is gevoerd om een aantal taken op te lossen en een aantal beveiligingsproblemen te verhelpen. Je kan hieronder zien wat er exact allemaal is bijgewerkt:  

WordPress update 6 0 2

  Wil je de gehele lijst zien en dit verder op GitHub bekijken dan is even de link te volgen door op het plaatje te drukken. Je komt dan uit op de betreffende update log van WordPress.

WordPress gebruiken om jouw website te maken en onderhouden

WordPress is niet voor niets een van de meest gebruikte manieren om jouw website te gaan maken, met zijn makkelijke installatie, opzetting en het fijne dagelijkse werk hierin, is het populair geworden voor elke functie. Van een mooie freelance website die je meer opdrachten weet binnen te slepen, tot een internationale webshop. De sky is the limit, met betrekking tot WordPress. Het is bijna eindeloos uit te breiden met zijn vele duizenden plug-ins en dankzij de thema’s kan je ook binnen een middagje jouw website al gestyled hebben. 

WordPress kan bij MijnHostingPartner.nl gehost worden in verschillende pakketten, de voordeligste optie is om dit te doen met een Totaal SSD pakket. Hier beschik je over alles wat nodig is voor het hosten van jouw WordPress website. Een andere optie is om voor een Managed WordPress hosting pakket te gaan. Hierin verzorgen wij de technische kant van WordPress, en voeren wij de updates uit, installeren WordPress voor je. Zorgen we voor een snelle website, en heb je standaard altijd een backup mocht er wat fout zijn gegaan. 

Het dagelijkse werk met WordPress kan bestaan uit het verwerken van orders, het reageren op contactverzoeken, of het schrijven van content voor je website. Deze werkzaamheden zijn prettig binnen WordPress, zeker het schrijven van content. Er kan namelijk in een visuele editor makkelijk gewerkt worden aan je posts, artikelen en pagina’s. Zoals ook bijvoorbeeld gemakkelijk binnen Microsoft Word gewerkt kan worden. 

Daarnaast is WordPress altijd bezig om zichzelf op nummer 1 te houden, en komen ze ook steeds met updates uit voor het volledige bewerken van jouw website zoals je dit ook bijvoorbeeld met Wix kan. Terwijl het Open Source blijft, wat voor veel betekend dat je altijd je spullen kunt pakken en het op een andere locatie weer verder kan hosten. Meer vrijheid dus een gesloten platform je kan geven. 

Wil je ook een WordPress website gaan beginnen? Kies dan voor WordPress hosting en sluit nu jouw pakket af bij MijnHostingPartner.nl! Voor een scherpe prijs kan je jouw pakket en domeinnaam al een heel jaar hosten.