Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

WordPress hosting jouw CMS

WordPress hosting jouw CMS
MijnHostingPartner

WordPress hosting jouw CMS

WordPress hosting

Je eigen website maken is makkelijker dan het klinkt dankzij het gebruiken van een CMS. Het meest gebruikte CMS is WordPress, dit is zo populair geworden dat een groot deel van de website's op het internet op WordPress draait!Een van de redenen dat WordPress zo populair is heel simpel, het is gewoon makkelijk om te gebruiken.Dit is al direct het eerste voordeel van WordPress hosting, het is makkelijk te gebruiken en zo geinstalleerd waardoor je direct aan de slag kan!Een ander voordeel is dat er heel veel plugins voor zijn, zo kun je makkelijk jou website werkend krijgen zoals jij wilt!Omdat het ook zo populair is, heb je veel community supporth hebt.Wat dit in houdt is dat je andere WordPress gebruikers met een zelfde foutmelding of plugin om hulp kan vragen.Een nadeel van WordPress is het onderhouden, Als je veel plugins hebt zul je hier wel bekend mee zijn.Dit houdt in dat er veel updates zijn voor WordPress en de plugins die je gebruikt.

Open Source

WordPress is open source, dit betekend dat het cms volledig gratis is!Dit is dus uiteraard leuk als je developer bent, hier kun je dus je eigen plugin mee ontwikkelen.Een nadeel hiervan is dat ook kwaadwillende mensen hier gebruik van kunnen maken.Hou daarom altijd je WordPress website up to date om je website zo veilig mogelijk te houden.Omdat het open source is zijn er heel veel mooie thema's beschikbaar voor jou website!

SSD Hosting

Voor WordPress is een SSD pakket een echte aanrader.Sommige WordPress website's gebruiken een heel zwaar thema en heel erg veel plugins.Daarom raden wij bij MijnHostingPartner.nl aan om een SSD pakket aan te schaffen voor een optimale snelheid van jou WordPress hosting!

Design

Op het vlak van design kan je jezelf helemaal uitleven bij dehosting MijnHostingPartner.nl. Of je nu gaat werken met het  Content ManagementSysteem WordPress of je zelf de website gaat maken. Je hebt de vrijheid om jouw thema's en kleuren toe te passen. Zo kan je ervoor zorgen dat je website uniek is en blijft.