Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Website van de week actie

Website van de week actie
MijnHostingPartner

Website van de week actie

Website van de week actie

Met Facebook zijn we deze week begonnen aan de eerste rondevoor website van de week. Een wekelijks uitgelicht bericht op onze Facebookpagina om jou als klant van MijnHostingPartner.nl in het zonnetje te kunnenzetten. Beantwoord een aantal vragen en schrijf een leuk stukje over je websiteom mee te doen met deze actie. Deze actie is geheel vrijblijvend aan mee te doenen geeft je een stukje gratis promotie voor je webhosting via Facebook enInstagram.

De leukste websites

Als medewerkers van MijnHostingPartner.nl zien we dagelijksleuke en vooral mooie websites voorbij komen via de helpdesk en op de hosting.We dachten dat we dit wel eens op een leuke wijze konden delen. Facebook isdaar natuurlijk de aangewezen partij voor. Je bent er vast wel mee bekend metmensen die een bedrijf opstarten en je vragen een pagina leuk te vinden. Ditgaat een stapje verder door van ons publiek gebruik te maken.

Dat is natuurlijk allemaal leuk maar hoe doe je mee met deactie?

Er zijn een aantal stappen hiervoor die je hieronder in kuntzien.

  1. .      Vul de survey in op de link op het Facebookbericht.
  2.       Beantwoord de vragen op de link.

      Iedere week selecteren we 1 inzending om deze opde tijdlijn in het zonnetje te etten. Daarbij promoten we deze post, zodat jouwwebsite promotie niet alleen wordt bekeken door onze Facebook en Instagram fansmaar ook aan een nieuw publiek.

Schrijf verder bij het Facebook bericht “Ik doe mee!”

En dat is alles wat gevraagd van je wordt om mee te doen aandeze actie.

Website hosting

Met onze website hostingheb je de nodige bouwstenen die je nodig hebt om iets moois neer te zetten.Kies uit een van de pakketten om jouw website op te zetten. Als je net begintdan is een Totaalpakket de juiste opstap voor je. Met de lage kosten past hetin elk budget en kan je gelijk aan de slag om de website van de week te winnen!

Meerdere acties van MijnHostingPartner.nl

Bij MijnHostingPartner.nl houden we van acties bij onze hosting,met onze jaarlijkse zomeractie waar een levenslang gratis webhosting is te winnentot onze drone acties. De drone acties vinden we zelf altijd erg leuk aangezienwe er ook altijd eentje voor onszelf erbij bestellen.

In de meeste gevallen is het enige wat je hoeft te doen omkans te maken op de prijzen onze Facebook Pagina liken. Dit zorgt ervoor dat jeautomatisch meedoet met de acties. Meer actief zijn op onze Facebook paginazorgt voor meer kans om prijzen te winnen! Dus like en reageer op onze berichten op Social media om de volgendegelukkige winnaar te zijn.