Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhosting voor Kleine Bedrijven Waar te Beginnen

Webhosting voor Kleine Bedrijven Waar te Beginnen
MijnHostingPartner

Webhosting voor Kleine Bedrijven Waar te Beginnen

Als klein bedrijf is een sterke online aanwezigheid essentieel om te concurreren in de moderne markt. Een van de eerste stappen naar een succesvolle online aanwezigheid is het selecteren van de juiste webhosting. Maar waar begin je? In deze blogpost nemen we je mee door de essentiële stappen en overwegingen bij het kiezen van webhosting voor kleine bedrijven.

Wat wil je met de website en wat gebeurd er zoal op? 

Analyseer de behoeften van je bedrijf. Hoe groot is je website? Verwacht je veel verkeer? Welke speciale functies heb je nodig, zoals e-commerce of specifieke software-ondersteuning? Een duidelijk beeld hebben van je behoeften helpt bij het selecteren van het juiste hostingplan. Bij MijnHostingPartner.nl hebben we een aantal verschillende pakketten, en dit zal je over de gehele markt terugzien. Bij webhosting en websites zijn er namelijk altijd aanpassingen en optimalisaties die gedaan dienen te worden voor speciale websites. De meeste mensen zullen echter bij ons voor het totaal SSD pakket gaan. Dit is geschikt als opstapplan voor vele verschillende soorten websites en biedt je ruim voldoende opslagruimte voor het eerste jaar en ook nog vaak daarna aan. 

Maak een lijstje met de punten die voor jouw belangrijk zijn, en kijk bij ons in de specificatielijst. Of vraag het ons even via de online chat. We lichten je graag verder in, of komen gezamenlijk tot een oplossing of passend aanbod. 

Betrouwbaarheid en uptime

Voor kleine bedrijven is betrouwbaarheid cruciaal, het laatste wat je wilt is onnodig tijd kwijt zijn met je website. Terwijl je net bezig bent met je klantenbasis uitbreiden. Kies daarom voor MijnHostingPartner.nl met onze hoge uptime van 99.99 procent, wat ervoor zorgt dat jouw website zo min mogelijk last heeft van downtime. Zaken zoals serveronderhoud en updates proberen we altijd ver van tevoren aan te kondigen, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. En proberen we ook altijd zoveel mogelijk s’nachts te doen, om ervoor te zorgen dat hier het minste hinder van komt. 

Schaalbaarheid en groeipotentieel

Hoewel je misschien begint als een klein bedrijf, is het belangrijk om een webhost te kiezen die schaalbaarheid biedt. Je wilt groeien, en je webhost moet kunnen meegroeien zonder dat je constant hoeft te migreren naar een andere provider. MijnHostingPartner.nl vormt in al deze zaken jouw partner, en staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij op een natuurlijke en eenvoudige wijze kunt groeien met je bedrijf en de online aanwezigheid hiervan. 

Budget

Bepaal je budget voor webhosting, maar laat dit uiteraard niet de enige factor zijn in het kiezen van een pakket en webhost. Bij MijnHostingPartner.nl houden we de prijzen zo laag mogelijk om ervoor te zorgen dat je voor elk budget bij ons terecht kan. De overweging die je zelf kan maken tussen bijvoorbeeld een SSD pakket of een standaard Totaal hosting pakket is hierin een keuze waarin we toch vaak sturen naar een SSD pakket. Dit zorgt namelijk voor betere resultaten met veel technieken, en stelt jouw bedrijvenwebsite in staat om snel bezocht te worden. Het reguliere totaal pakket is meer bedoeld voor hobby en statische websites, waar je als zakelijke klant beter binnen een ander pakket past. Twijfel je nog hierover? Vraag het ons even na en leg jouw situatie uit, we helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf.  

Gebruiksvriendelijkheid en ondersteuning

Voor kleine bedrijven zonder technische expertise is een gebruiksvriendelijk controlepaneel en goede klantenondersteuning essentieel. Bij MijnHostingPartner.nl hebben we twee omgevingen die ervoor zorgen dat jij alles gemakkelijk kunt beheren met betrekking tot je hosting pakket en website. In onze kennisbank hebben we artikel na artikel voor je klaarstaan die je door alle stappen heen loost om het voor ieder kennisniveau te kunnen beheren. 

Beveiligingsmaatregelen

Bescherming van gegevens is van het grootste belang, vooral voor kleine bedrijven. MijnHostingPartner.nl beschikt over robuuste beveiligingsfuncties, zoals SSL-certificaten, firewalls, DDOS preventie, wereldwijde DNS,  en regelmatige back-ups. Met onze verdere maatregelingen die je zelf in hand hebt kan je bijvoorbeeld ook overal twee factor authenticatie voor inschakelen en meer om jouw online aanwezigheid zo goed mogelijk te beschermen. 

Locatie van servers

MijnHostingPartner.nl beschikt over eigen servers in datacentra binnen Amsterdam en Utrecht, en met onze wereldwijde DNS dekking kunnen we snelle resultaten bieden over de gehele wereld. Uiteraard is jouw website het beste bereikbaar binnen de Benelux, aangezien jouw website op dit internet knooppunt zich begeeft. Je website en data valt hierdoor ook onder de Nederlandse wetgeving, en is hierdoor ook geschikt voor het opslaan van jouw klantgegevens en gevoelige data in verband met de AVG wetgeving. 

Neem nu jouw eerste stap als klein bedrijf en neem een hosting pakket af naar wens bij MijnHostingPartner.nl!