Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Voorjaarsactie!

Voorjaarsactie!
MijnHostingPartner

Voorjaarsactie!

Voorjaarsactie - MijnHostingPartner.nl

Nu het voorjaar weer begonnen is en iedereen weer naar buiten gaat is het ook weer tijd voor een leuke actie! Vanaf vandaag verloten we twee camera’s per maand voor alle nieuwe en bestaande klanten die ook onze Facebook pagina ‘liken’. De eerste loting zal plaatsvinden halverwege de maand en de tweede loting aan het einde van de maand.

Met de Canon PowerShot SX270 HS kunt u schitterende foto’s en video’s maken voor uw website. Met 20x zoom en 12,1 megapixel moet het zeker lukken om uw website net even die extra uitstraling te geven die het verdient! M.u.v. het feit dat u klant dient te zijn en de Facebook pagina dient te ‘liken’ zitten er verder geen voorwaarden aan deze actie.

Bent u nog geen klant dan is het dus zeker de moeite waard om uw webhosting bij ons onder te brengen en mee te dingen naar dit prachtige cadeau.

Een link naar onze Facebook pagina vind u hier: https://www.facebook.com/MijnPartnerGroep