Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Tips voor jouw e-mail

Tips voor jouw e-mail
MijnHostingPartner

Tips voor jouw e-mail

Als je hosting diensten af neemt maak je vast ook gebruik van een e-mail adres.Het is belangrijk dat je op dit adres voor je bezoekers en klanten goed beschikbaar bent.
Je moet niet alleen goed bereikbaar zijn op je e-mail adres maar ook je mails moeten er ook nog eens mooi uitzien.Er zijn verschillende manieren hoe je je mails mooi kan maken, we nemen in deze blog post een aantal methoden door.

Een handtekening

Als je een zakelijk bedrijf hebt dan is het netjes om een handtekening onder je mail te zetten.Zo zullen mensen namelijk zien dat het een officiële mail van jou is waardoor ze het direct herkennen.

Bij MijnHostingPartner kun je gemakkelijk een handtekening toevoegen onder je e-mail bericht.Een handtekening wordt standaard onder je bericht gezet waardoor je deze maar een keer hoeft aan te maken en toe te voegen.

Om dit in te stellen dien je eerst in te loggen in de webmail.Je klikt vervolgens op het tandwieltje en selecteert handtekeningen, vervolgens geef je de handtekening een naam en pas je de handtekening naar eigen wens aan.Het is verder mogelijk om afbeeldingen toe te voegen aan je handtekening, je kan hier bijvoorbeeld je logo in toevoegen.Vervolgens sla je het op en het zal de handtekening standaard toegevoegd worden onderaan je mails.

Maak je e-mails niet te lang

Het is natuurlijk ook belangrijk dat mensen je mail ook daadwerkelijk lezen, daarom is het belangrijk dat je mails qua tekst niet te lang zijn.Als je een mail hebt waar je lange stukken tekst in hebt staan dan is de kans dat mensen dit lezen ook kleiner.

Vooral wanneer je gebruik maakt van nieuwsbrieven is het belangrijk dat je de teksten kort maar pakkend houdt.Mensen zullen dan eerder geneigd zijn om het door te lezen wat er precies in staat.
Als je toch besluit om gebruik te maken van lange teksten dan is het aan te raden om af en toe ook een afbeelding tussen door te doen.Dit zal dan prettiger zijn voor de gebruiker om je nieuwsbrief door te lezen.

Een no-reply adres

Vooral wanneer je veel gebruik maakt van contact formulieren en nieuwsbrieven is het handig om een no-reply e-mail adres te maken.Dit is namelijk vaak een teken van jou gebruikers dat dit een e-mail adres is waar niet op gereageerd wordt.

Mocht je verder nog vragen hebben over dit onderwerp dan kan je altijd kijken of een van onze chat medewerkers aanwezig is.Indien er niemand aanwezig is kan je natuurlijk altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.