Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Testen van je website

Testen van je website
MijnHostingPartner

Testen van je website

Testen van je website

Bij het ontwikkelen en maken van websites komen verschillende dingen bij kijken, een van die belangrijkste dingen is testen, maar hoe test je nou het beste?Wij gaan vandaag behandelen hoe jij het beste je website kan testen in jou Hosting

Het is raadzaam om 2 omgevingen te hebben wanneer je aan jouw website werkt. Een test omgeving of developer omgeving en een productie live versie. Op de test versie van je website kan je bijvoorbeeld de laatste updates uittesten en experimenteren met bijvoorbeeld de layout.

We raden voornamelijk aan dat er een sub domein opgezet wordt hiervoor. Met dit sub domein kan je een exacte kopie van je website ernaast hebben. Dit kan je vervolgens niet laten indexeren door Google en of alleen via jouw IP adres bereikbaar maken. Het is een goed idee om dit in ieder geval niet door Google te laten indexeren aangezien dit wordt gezien als dubbele inhoud.

Een item waar je strafpunten voor krijgt.Binnen je hosting van MijnHostingPartner.nl heb je de vrijheid om onbeperkt sub domeinen aan te maken. Ook kan je voor het sub domein een mail adres aanmaken zodat je niet op jouw vaste email adres alle debug informatie op ontvangt.Ook kan je op jouw test sub domein bijvoorbeeld ervoor zorgen dat je meerdere Content Management Systemen uittest.

Zo doen wij dit vaak bij MijnTestPartner.nl om diverse Content Management Systemen uit te proberen en handleidingen van te maken voor onze kennisbank. Vrijwel elk Content Managent Systeem kan je draaien bij MijnHostingPartner.nl dit omdat wij gebruiken van Windows IIS hosting. Zo kan je de ASP.NET hosting Content Management Systemen installeren of de diverse PHP CMS en.

Testen van subdomeinen en andere bronnen kan gemakkelijk bij MijnHostingPartner.nl, neem de documentatie erbij van je CMS en de kennisbank en je kan alle problemen binnen een handomdraai oplossen. Kom je er niet uit? Wij kunnen met de sitedoktor het ook voor je verder nakijken.

Als je verder nog vragen hebt over het testen van je website kun je altijd kijken of een van onze chat medewerkers beschikbaar is.
Indien er niemand beschikbaar is kun je natuurlijk altijd een ticket aan maken richting onze helpdesk.