Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Statistieken Website

Statistieken Website
MijnHostingPartner

Statistieken Website

Er zijn diverse tools beschikbaar die gebruikt kunnen worden om het verkeer op uw website in de gaten te houden. In deze blog post gaan we een drietal van deze tools behandelen. Op deze manier krijgt u meer inzicht van het verkeer op uw website. Zo kunt u via deze tools zien welke pagina wel werkt en welke niet. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw conversie zo hoog mogelijk wordt.

Bezoekers bijhouden van uw website kunt u met een van de onderstaande tools:

 

Statistieken site van MijnHostingPartner.nl

 

Met deze tool van Smartertools kunt u kosteloos bijhouden wie er op uw website is en welke acties er uitgevoerd worden. Het biedt een uitgebreid rapport en kan aangemaakt worden in het control panel van MijnHostingPartner.nl.

 

Dit kan op de volgende manier worden ingesteld.

https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/63/Hoe-maak-ik-statistieken-aan-voor-mijn-website.html

 

 

Statistieken Website

 

Piwik

Dit is een tool die wij als MijnPartnerGroep.nl ook aanraden om te gebruiken. Dit is een open source tool wat dus vrij gebruikt kan worden om uw website in de gaten te houden. Deze software is zeer uitgebreid en biedt een tal van opties. Wat deze tool onderscheid van de anderen is dat alle data die u bijhoudt alleen voor u toegankelijk is. Data wordt dus niet verstuurd naar een andere partij. Meer informatie over deze tool kunt u vinden via onderstaande links:

 

https://piwik.org/

 

Statistieken Website

 

Analytics

 

Is een populaire tool van Google om de gegevens bij te houden van uw website, wanneer u deze tool gebruikt kunt u ook gemakkelijk de koppeling met Google Adwords maken. Google Adwords is een betaalde manier om uw website via de Google zoekmachine te promoten. Deze tool kunt u via de volgende link activeren:

https://www.google.com/intl/nl/analytics/

 

Statistieken Website

 

Met een van deze tools kunt u dus de data zo bijhouden zodat u telkens uw site en content kan verbeteren.

Wanneer u nog vragen of suggesties heeft kunt u een ticket aanmaken in het klantenpanel of op de chat komen.