Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Paul Allen overleden

Paul Allen overleden
MijnHostingPartner

Paul Allen overleden

Paul Allen overleden

De medeoprichter van Microsoft Paul Allen is maandagavond overleden. Hij leed aan lymfklierkanker en is op 65 jarige leeftijd overleden. Het bedrijf waar Paul Allen eigenaar van was Vulcan inc heeft dit vermeld namens de familie in een persbericht.
Paul Allen richtte samen in 1975 met Bill Gates Microsoft op nadat ze gestopt zijn met hun studie aan de Washington State University. Hij stond naast zijn werk bij Microsoft bekend als een bijzonder intelligente man en groot filantroop.
De welbekende directeuren van andere grootte tech bedrijven brengen allemaal hun medeleven uit. Zoals Tim Cook van Apple en Google directeur Sundar Pichal die hem een pionier noemen en Amazon oprichter Jeff Bezos die zijn liefde voor uitvindingen benoemt.

Liefdadigheid investeringen

Met zijn Paul G. Allen Familie stichting doneerde hij naar vermoeden ruim 2 miljard euro aan het goede doel. De doelen die dicht bij zijn hart zaten steunde hij hiermee zoals Technologie, bescherming van Wilde dieren, Onderwijs, Wetenschap en Kunst. Zo is een wetenschapsstichtring die in 2003 is opgericht voor het onderzoeken van de hersenen direct gesteund met 83 miljoen euro.

Bij MijnHostingPartner.nl wordt jouw website op Windows IIS Hosting gehost. Wij maken alleen gebruik van deze servers zodat wij zowel ASP.NET als vrijwel elk andere wijze waarop een website wordt gemaakt ondersteunen. Microsoft is hier natuurlijk de eigenaar van. Daarom houden we graag het nieuws bij de ontwikkelingen bij. Hoewel dit natuurlijk een droevige melding is die we moeten maken.

Ook wij van MijnHostingPartner.nl willen onze steun geven aan de familie en vrienden van Paul Allen. Paul Allen heeft een hoop mensen geraakt in zijn leven, een feit wat je ook terugziet met het nieuws van zijn overlijden. Om meer te lezen over Paul Allen verwijzen we je naar de inspiratie voor dit artikel: https://www.nu.nl/internet/5515910/microsoft-medeoprichter-paul-allen-65-overleden-kanker.html