Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Onze pakketten en nieuwe layout

Onze pakketten en nieuwe layout
MijnHostingPartner

Onze pakketten en nieuwe layout

Onze pakketten en nieuwe layout

Wij zijn klaar met het maken van een nieuwe layout van onze website. We krijgen regelmatig nog vragen wat nu het beste pakket is voor een bepaalde doeleinde. Dit willen wij in de volgende layout op de schop gooien en het duidelijker maken voor zowel de leek als ervaren gebruiker welk pakket ze mee uit de voeten kunnen.

De pakketten

Wie al langer met ons bekend is zal weten dat wij een hoop waarde leveren voor een betaalbare prijs. Ons populaire totaalpakket worden duizenden websites op gehost met Content Management Systemen zoals WordPress hosting en Joomla hosting. Voor een lage prijs per jaar kan je vrijwel alles wat je nodig hebt voor hosting. Van mail tot je website en databases.
En met maar liefst 25 GB aan schijfruimte voor al je data en bestanden. Hierin geloven we dat we met het totaalpakket één van de beste begin pakketten aanbieden in Nederland. Waar zowel ASP.NET sites op gehost kunnen worden als PHP.

De layout

Verder zie je dat wij de overige pakketten meer op de voorgrond hebben neergezet. Het steeds populairdere Totaal SSD Pakket heeft nu een prominentere plek gekregen en is niet meer weg te denken. De vraag naar meer snelheid voor websites is nog altijd groot en zal ook steeds groter worden.
De pilot voor Managed WordPress Hosting is al een paar maanden voorbij en we hebben hier goede resultaten mee van klanten. De laadtijd en uptime van deze pakketten is dusdanig hoog dat wij hier een stabiel en solide product kunnen aanbieden voor WordPress hosting zonder beperkingen.

ASP.NET Core hosting

De ASP.NET Core Pakketten is het pakket voor de .NET developer. Ruime specificaties en de laatste updates van ASP.NET Core. Met de dedicated application pool ben je ook verzekerd van een eigen stukje resources op de server. Hierdoor heb je geen enige hinder van andere websites op de Hosting.
ASP.NET Core hosting pakketten zijn bijzonder geschikt voor Umbraco hosting of nopCommerce hosting. Je zal hier de snelste laadtijden hebben en de stabielste website. Wat vind jij van onze nieuwe layout? Laat het ons weten via kennisbank@mijnpartnergroep.nl