Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Mobiel vriendelijk websites

Mobiel vriendelijk websites
MijnHostingPartner

Mobiel vriendelijk websites

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een telefoon waarmee ze op internet kunnen.In Nederland gebruikt ongeveer 60 procent zijn of haar telefoon om op het internet te gaan.Het is dus voor jou belangrijk dat je website ook goed te benaderen is voor deze gebruikers.In deze blog post geven wij je enkele tips mee hoe je de hosting mobiel vriendelijk kan maken.

De Snelheid

Net als bij een normale website dient een website op je telefoon ook snel te zijn.Vaak verlaten mensen namelijk de website als deze niet snel ingeladen wordt, ze gaan dan op zoek naar een alternatief.
Gelukkig zijn er verschillende manieren om je website snel te maken.Denk hierbij aan het gebruik van afbeeldingen, als dit grote afbeeldingen zijn dan kan het langer duren voordat deze ingeladen zijn.

Gebruik daarom niet te grote afbeeldingen, om de afbeelding nog kleiner te maken kun je hier een jpg afbeelding van maken.Wat hierbij ook kan helpen is het activeren van Gzip, dit is een techniek om je website kleiner te maken waardoor het sneller ingeladen wordt.Je kan hiervoor ook gebruik maken van onze SSD pakketten, de laad tijd is hierop gemiddeld 40 tot 60 procent sneller.

Gebruikers gemak

Veel websites maken tegenwoordig gebruik van een contact formulier.Het is belangrijk dat je zorgt dat de contact formulieren ook ontwikkeld zijn voor mobiele gebruikers.
Probeer het formulier klein te houden zodat het gemakkelijk is voor mobiele gebruikers om gegevens in te vullen.Indien je geen formulier wenst kun je natuurlijk altijd onderin jouw contact gegevens achterlaten.

Een andere tip hiervoor is om het ontwerp simpel te houden, zorg er bijvoorbeeld voor dat je overal gemakkelijk op kan drukken met je duim.Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijk om door je website te navigeren.

Overige hosting tips

Natuurlijk zijn er nog wat algemene tips om je webhosting te verbeteren.Vooral wanneer je gebruik maakt van bijvoorbeeld WordPress is het belangrijk om alles zo goed mogelijk bij te werken.
Dit heeft voornamelijk met de veiligheid van je website te maken, veel van deze updates zijn namelijk beveiliging updates.

Bij MijnHostingPartner is het mogelijk om WordPress updates automatisch uit te voeren.Dit kan door middel van Managed WordPress hosting. Alles wordt hierbij automatisch bijgewerkt waardoor je je daar geen zorgen meer om hoeft te maken.

Indien je verder nog vragen hebt over dit onderwerp dan kan je altijd contact opnemen met een van onze chat medewekers.Mocht onze chat niet beschikbaar zijn dan willen wij je verzoeken om een ticket aan te maken richting onze helpdesk.