Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

MijnHostingPartner.nl goes UK!

MijnHostingPartner.nl goes UK!
MijnHostingPartner

MijnHostingPartner.nl goes UK!

Nu MijnHostingPartner.nl in de overgang van 2013 naar 2014 is verhuisd naar een ander datacenter is ook de weg vrijgemaakt om onze plannen voor de UK verder uit te werken.MijnHostingPartner.nl is een van de snelstgroeiende webhosters van Nederland.
Wij leveren niet alleen voor de scherpste prijs maar hebben daarvoor ook nog eens de beste specificaties. Hosting vanaf € 23,95 exclusief BTW inclusief .nl of .be domeinnaam, 25GB aan schijfruimte, onbeperkt dataverkeer en tevens de mogelijkheid om onbeperkt mailadressen / aliassen aan te maken.
Goedkoper met deze specificaties vind u in Nederland niet terug op internet!Met dit succes zijn we druk bezig om onze website ook in het engels te vertalen.
Zodra dit gebeurt is en de website tweetalig is uitgevoerd staat de weg vrij om ook in Engeland onze hosting aan te bieden. Omdat straks onze servers ook in Engeland staan biedt dit ook perspectief voor onze Nederlandse klanten.
Zij krijgen namelijk straks de mogelijkheid om hun data ook buiten Nederland op te slaan.Een extra fall-back dus waardoor u de zekerheid hebt dat uw data altijd veilig is.
Bent u geinteresseerd in deze extra veiligheid dan kant je contact opnemen met de verkoop afdeling via info@mijnhostingpartner.nl.De lancering van MyHostingPartner.co.uk staat gepland in Q2!

Wat is hosting?

Als je nog niet bekend bent met hosting dan zullen we dit hier onder verder nog voor je uitleggen.Wanneer je een website online wilt brengen dan heb je hiervoor webhosting nodig.
Kort samen gevat is dit een stukje ruimte wat je huurt op een server om je website online te houden.Echter gaat dit dieper dan dit en er zijn verschillende soorten hosting beschikbaar.Hier onder gaan we doornemen wat voor verschillende soorten webhosting beschikbaar is.

Shared hosting

De meest voorkomende vorm van webhostoing is shared hosting.Hiermee huur je eigenlijk een stukje van de server waar je je eigen website online kan brengen.
Op shared hosting ben je niet de enige op de server die een stukje ruimte huurt maar dat doen andere gebruikers ook.Gelukkig hebben de andere gebruikers hier geen toegang tot jou bestanden maar hou je een bepaalde hoeveel GB aan ruimte voor jezelf vrij.
Een nadeel hiervan is dat als een van de andere gebruikers vertraging veroorzaakt op de server dat je hier zelf hinder van kan ondervinden.Echter is de technologie tegenwoordig zo goed dat dit vrijwel nooit voorkomt en als dit voorkomt wordt het snel automatisch stop gezet.

WordPress hosting

WordPress Hosting lijkt over het algemeen veel op normale webhosting echter zijn deze pakketten gespecialiseerd in WordPress websites.Dit wordt tegenwoordig ook steeds populairder omdat WordPress het meest gebruikte content management systeem is.
Niet alleen zal je WordPress website hier hartstikke goed op draaien maar er zitten ook nog andere voordelen aan.Op WordPress Hosting wordt namelijk alles automatisch bijgewerkt zodat dit een groot deel van je onderhouds werkzaamheden uit handen genomen.
WordPress staat er namelijk om bekend om veel updates te hebben en dit wordt hierbij uit handen genomen.Ook worden er hierbij automatisch back-ups voor je gemaakt op server niveau zodat je dit ook niet meer hoeft te doen.

VPS hosting

Als je een website hebt die veel bezoekers trekt kan dit op shared hosting vertraging op server niveau veroorzaken.Hierbij ondervinden niet alleen andere gebruikers hinder maar ook je bezoekers.
Een goede oplossing hiervoor is om gebruik te gaan maken van VPS hosting.Hiermee wordt een een virtual machine op de server aangemaakt en op de virual machine draait je eigen webserver.
Dit zorgt er voor dat je op je website geen vertragingen zal ondervinden van andere gebruikers of server beperkingen.Zo kan je de website zonder onverwachte vertragingen draaiende houden zodat je website op optimale snelheid kan blijven draaien.
Mocht je verder nog vragen hebben dan je altijd kijken of er een chat medewerker aanwezig is.Indien er niemand op de chat aanwezig is kan je een ticket aanmaken via ons ticket systeem.Contact via Facebook of Twitter is ook mogelijk.