Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

MagentoLive Europe komt in oktober naar nederland

MagentoLive Europe komt in oktober naar nederland
MijnHostingPartner

MagentoLive Europe komt in oktober naar nederland

Als je een eigen webshop hebt dan zal je vast al wel eens gehoord hebben van het CMS genaamd Magento.Dit is een CMS dat zich speciaal richt op mensen die een eigen webshop willen beginnen
Wanneer je dus een webshop op je hosting wilt draaien is dit wellicht een interessant CMS om naar te kijken.

De gratis van Magento is een Open Source systeem, dit betekend dus dat iedereen hier gebruik van kan maken en hier plug-ins voor kan maken.
Zo zijn we er het laatst achter gekomen at MagentoLive naar Nederland komt, we gaan in deze blog post behandelen wat dit evenement en Magento precies inhouden.

Wat is Magento?

Nu vraag je je misschien af wat Magento nou precies is en waarom je het zou gebruiken.Magento is een open source CMS wat er op gericht is om webshops te maken en te onderhouden.
Het systeem is in het begin van 2007 gestart en kwam een halfjaar later kwam op 31 Augustus de eerste test versie uit.

In ruim anderhalf jaar is het systeem meer dan een miljoen keer gedownload en in 2009 kwam de betaalde enterprise versie hiervan uit. Een van de redenen waarom het zo succesvol is geworden is omdat het een open source systeem is.Dit betekend dat je de code van dit CMS naar eigen wens kan bekijken en eventueel aanpassen als je dit wilt.

Als je een developer bent is het dus hartstikke leuk om hier een kijkje in te nemen of om het aan te passen. Je kan de wijzigingen in je code eventueel testen op je webhostingJe kan hier dan bijvoorbeeld je eigen plug-in maken voor Magento, je kan dit eventueel op de Magento marketplace verkopen voor een vast bedrag.

Wat is MagentoLive

MagentoLive is een jaarlijkse conferentie voor Magento ontwikkelaars, gebruikers en andere mensen die interesse in het systeem hebben.Er wordt hier allemaal door genomen wat de toekomst is voor Magento en welke plannen ze hiervoor hebben.

Ook zullen er hierbij verschillende sprekers van Adobe en Magento bij de verschillende presentaties geven over Magento.Je hebt hierbij ook de mogelijkheid om allemaal verschillende mensen te leren kennen uit de e-commerce wereld.Dit is dus ook een ideaal evenement als je wilt gaan netwerken voor jouw bedrijf.

Mocht je verder nog vragen over dit onderwerp hebben dan kan je altijd kijken of een van onze chat medewerkers aanwezig is.Indien er niemand op de chat aanwezig is kan je een ticket richting onze helpdesk aanmaken.