Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

KVK Startersdag

KVK Startersdag
MijnHostingPartner

KVK Startersdag

KVK Startersdag

Een eigen zaak starten is de droom van een groot aantal mensen. Onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid voor iets wat helemaal van jezelf is. Dat is natuurlijk een leuk vooruitzicht. Echter komt er ook een hoop bij kijken, bij MijnHostingPartner.nl maken we de tech kant gemakkelijk voor je met onze hosting totaal pakketten.

Met een van onze totaalpakketten heb je ook echt een totaalplaatje. In onze webhosting heb je mail, plek voor je website en schijfruimte om te groeien met je organisatie. Of je nu een website op gaat bouwen met WordPress Hosting of een Umbraco hosting website op gaat starten. Wij ondersteunen vrijwel elk Content Management Systeem.

Maar wat is een CMS?

Een CMS is de wijze waarop je jouw website kan beheren. Met een hoop Content Management systemen heb je ook de keuze uit een groot aantal thema"s om binnen een enkele klik een leuk ontwerp voor je website uit te kiezen.

De keuze van een CMS is er een die je niet licht moet oppakken. Dit is namelijk een beslissing waar je een langere periode aan vast kan zitten. Er is namelijk niet zo 1 2 3 over te schakelen van de bron van je website. Laat je voorlichten door een van onze medewerkers via de online chat wat voor jouw eigen bedrijf de juiste fit is.

De KVK Startersdag

Wil je naast de technische zaken ook eens praten met like minded personen over een eigen zaak starten? Dan is de KVK Startersdag de plek om die personen te ontmoeten en ideeï«n uit te wisselen. Ook zijn er presentaties en een informatie markt waar je de beslissing over je boekhoud pakket bijvoorbeeld kan maken.

De KVK Starterdag is dus de eerste stap die je kan nemen om de eerste stap te zetten naar jouw eigen zaak. De dag zelf is geheel gratis en bij te wonen op diverse locaties. In Eindhoven, Utrecht, Groningen en online! Op zaterdag 3 november 2018 van 10:00 uur tot 16:00 uur. Dus meld je aan op de volgende link om erbij te zijn!