Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Je bedrijf lokaal met Google Mijn Bedrijf

Je bedrijf lokaal met Google Mijn Bedrijf
MijnHostingPartner

Je bedrijf lokaal met Google Mijn Bedrijf

Je bedrijf lokaal met Google Mijn Bedrijf

Om jouw bedrijf beter vindbaar te maken voor lokale zoekopdrachten valt de keuze al gauw op Google Mijn Bedrijf. Dit is een tool die Google aanbied om ervoor te zorgen dat jouw website en bedrijf goed lokaal te vinden is. Als er iemand een bakker zoekt in Vianen dan moet hij natuurlijk geen bakkerij in Groningen te zien krijgen in zijn resultaten.

Dit kan je bereiken door jouw bedrijf toe te voegen aan Google Mijn Bedrijf. Er bestaat een grote kans dat je bedrijf al vermeld staat op Google Maps of in de zoekresultaten. Wanneer je nog niet aangemeld bent op Google Mijn Bedrijf dan kan je hier echter geen invloed op uitoefenen of bijvoorbeeld een openingstijd aanpassen. Het houdt echter niet op met de basisinformatie van je bedrijf.

Je hebt ook de mogelijkheid om interactieve informatie toe te voegen. Denk hierbij aan een tijdelijke aanbieding of het laatste nieuws van jouw bedrijf zo zorg je voor belichting voor jouw website en Hosting.Vermelding op Google MapsGoogle Mijn Bedrijf en de vermelding op Google Maps komt pas echt tot zijn recht wanneer er mobiel naar gezocht wordt. Met een mobiele zoekopdracht naar een plaatselijk restaurant of bakker staat namelijk het volledige mobiele scherm eerst vol met de Google Mijn Bedrijf vermeldingen. Wanneer je hier niet aan meedoet dan val je buiten de boot.

Met de vermelding op mobiel moeten we ook weer een terugkoppeling maken aan eerdere blog posten over hosting. Je kan namelijk een mooie Google Mijn Bedrijf aanwezigheid hebben, maar als je website niet voor mobiel geschikt is zal je punten moeten inleveren. Dit door klanten die weer wegklikken en door Google die hier strafpunten voor telt. Een Google Mijn Bedrijf profiel aanmakenEen Google Mijn Bedrijf profiel is gemakkelijk aan te maken. Het is een kwestie van naar de volgende link gaan en de stappen te volgen.

Hier dien je de informatie van jouw bedrijf op te geven naar waarheid. Nadat het proces is doorlopen zal er een brief gestuurd worden per post met een activatie code. Dit om de identiteit te bevestigen. Bij ons duurde het ongeveer een week voordat dit allemaal in orde was. Naast een Google Maps vermelding is er ook de mogelijkheid om reviews van gebruikers in te zien. De sterren kunnen een snelle indicatie geven naar het algemene cijfer en worden dan ook veel gebruikt door mogelijke klanten om te bepalen of ze wel naar de dichtstbijzijnde bakker gaan of liever één in het volgende dorp.

Als laatste kunnen er ook vragen worden gesteld door iedereen die naar jouw bedrijf zoekt. Deze vragen en antwoorden zijn door iedereen in te zien. Behandel dit dus op een correcte wijze en houdt het email adres in de gaten waarmee je aangemeld staat. Met de email hosting van MijnHostingPartner.nl zie je de berichten direct en op elk apparaat natuurlijk.

Google Mijn Bedrijf als succesverhaalWaar Google Mijn Bedrijf het meest tot zijn recht komt naar mijn mening is in zoekopdrachten naar lokale restaurants, bars en cafés. Voeg leuke foto"s toe van je menu en je klanten die het naar hun zin hebben. Grote kans dat je hier zelf ook rekening mee houdt waar je gaat eten.Mocht je nog meer tips en trucs voorbij willen zien komen voor jouw hosting houdt dan onze blog posts in de gaten!