Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Font Awesome

Font Awesome
MijnHostingPartner

Font Awesome

Font Awesome

Er bestaat een grote kans dat je op jouw website gebruik maakt van icoontjes. Dit om bijvoorbeeld je winkelmandje weer te geven of je informatie opvraag tekentje. Noem maar op, er bestaat wel een icoontje voor. Al die icoontjes moeten echter door iemand gemaakt worden. Daar komt Font Awesome aan te pas. De iconen en afbeeldingen van Font Awesome worden in meer dan 100 miljoen websites en hosting gebruikt.

Waaronder de websites van MijnPartnerGroep.nl! Met Font Awesome heb je de keuze uit duizenden iconen en afbeeldingen in jouw gewenst bestandstype. En voor eigen gebruik is het zelfs gratis via de open source licentie te gebruiken in je Hosting! Ga je het gebruiken voor meerdere personen of echt voor commerciele doeleinden dan raad ik sterk aan om een licentie te kopen. Het kost je 1 keer 60 dollar voor de rest van je leven. Dat lijkt me een goede investering voor iets wat je voor elke website kan gebruiken.

Waarom icoontjes gebruiken?

Je kan jezelf afvragen waarom het aangeraden wordt om iconen te gebruiken voor je hosting. Het komt eigenlijk neer op de leesbaarheid van je website. Zoals velen weten hebben website bezoekers een korte spanningsboog en dient de informatie die je over wilt dragen direct zichtbaar te zijn in je webhosting. Dit kan je het beste met afbeeldingen, duidelijke call to actions, videos en natuurlijk icoontjes. Met dat totaalplaatje kan je ervoor zorgen dat bezoekers gelijk weten waar ze aan toe zijn.

Dit zal je dus ook terugzien in de tijd dat bezoekers op je website Hosting zijn en je bounce rate. Het uiteindelijke doel van je website is dat hij bezocht wordt en de bounce rate zo laag mogelijk is. Maar wat is bounce rate?Bounce rate is het percentage aan bezoekers die de website verlaten na het eerst binnenkomen. Dit zijn bezoekers die door zoekresultaten bij jou komen, advertenties of externe links. Denk hierbij aan Social Media en aan linkpartners van je die op de hosting vermeld staan.