Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Een product of dienst online aanbieden - De eerste stappen

Een product of dienst online aanbieden - De eerste stappen
MijnHostingPartner

Een product of dienst online aanbieden - De eerste stappen

Als je een product of dienst online wilt aanbieden dan kan dit op een groot aantal manieren. De beste manier is via een eigen website of webshop. MijnPartnerGroep.nl is de plek waar we dit voor je kunnen regelen!

Met de dag van vandaag wordt er steeds meer (noodgedwongen) thuis gezeten, online diensten en producten zijn de manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten of juist adapteren naar de situatie. In deze blog post leggen we de stappen uit die je kan maken om ook jouw bedrijf, product of dienst online aan te bieden op het internet!

Waarom een eigen website beginnen? 

Een eigen website geeft je vele voordelen tegenover de andere opties die er zijn. Je kan er voor beslissen om jouw diensten via social media websites aan te bieden. Echter heeft dit een aantal sterke nadelen. Je hebt namelijk geen directe controle over het platform. Er zijn geen manieren om op te schalen. En er kunnen ook geen directe instellingen worden gewijzigd.

Met een eigen website heb je alles zelf in de hand. Stel je prijs vast, de manier waarop betalingen verricht worden, hoe groot je de foto wilt hebben op je pagina, wat je wilt laten tonen. De lijst gaat door en door. 

Een eigen website beginnen geeft je de vrijheid om zelf te beslissen over een hoop zaken. Van hoe je het in elkaar steekt tot de domeinnaam die je kiest. Zo kan je gelijk aan branding beginnen voor je bedrijf, product of dienst en een succes maken van je nieuwe onderneming. 

Verschillende manieren om een website te beginnen

Er zijn een hoop verschillende manieren om een website te beginnen, er zijn een aantal zeer populaire wijzes, zoals het beginnen met een website met WordPress. Tot een complete webshop oplossing zoals wij met MijnWebshopPartner.nl aanbeiden. Als je net begint en je wilt een complete webshop zonder de technische rompslomp dan is een webshop van MijnWebshopPartner.nl de keuze voor jou! Je hebt nog steeds de zelfde vrijheid die je zou hebben met een eigen website of webshop opstarten. 

Met WordPress kunnen gemakkelijk websites en blogs worden opgericht voor degene die een bepaalde dienst of portfolio wilt laten zien op het internet. Je installeert WordPress zelf met een aantal klikken op de knop binnen het control panel. En gaat vervolgens aan de slag met een ontwerp kiezen voor je website, wat ook weer in een paar klikken geregeld is. Om als laatst de website verder op te bouwen met tekst, je product of je dienst. Van het adverteren van je laatste werk in een portfolio tot het toelichten van je product.  

Het begint echter allemaal met een pakket naar keuze te kiezen, voor de meeste websites is een SSD pakket al genoeg voor alles wat je nodig hebt. Van de website zelf, tot de database waarin al jouw data in wordt opgeslagen, en de mail die ervoor zorgt dat je altijd bereikbaar bent voor je klanten. 

Wil je een webshop gaan beginnen? Neem dan een kijkje bij onze partner MijnWebshopPartner.nl. Hier leveren we een kant en klaar pakket om zo te beginnen met je webshop. 

Razendsnel en gemakkelijk voor beginners

Het is natuurlijk afhankelijk welke keuze je maakt voor het maken van je website. Maar manieren zoals WordPress, Joomla, Umbraco of MijnWebshopPartner.nl geven je de tools om binnen een handomdraai jouw website of webshop neer te zetten. 

Wanneer je een restaurant, pub of café hebt en je wilt de website ontwerpen als showcase en menu. Dan kan dit binnen enkele stappen met WordPress. Het ontwerp, de layout en de verdere instellingen zijn zo in te voegen met behulp van thema’s die hier speciaal voor gemaakt zijn. En de menu kaarten zijn zo met een plugin in te stellen op een gemakkelijke wijze. Dit maakt het ideal voor beginners. 

Technische zaken die wij voor je uit handen kunnen nemen

Bij MijnWebshopPartner.nl en bij MijnHostingPartner.nl met de Managed WordPress hosting pakketten kunnen we een hoop technisch werk voor je uit handen nemen. Met MijnWebshopPartner.nl kan je in een handomdraai jouw eigen webshop neerzetten zonder onverwachte handelingen en kosten. 

Een WordPress website is gemakkelijk in de opzet, echter vraagt het langdurig onderhoud en bijwerken enige technische expertise. Dit wordt dan allemaal uit handen genomen met de Managed WordPress hosting pakketten. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd bijgewerkt is met de laatste stabiele updates, en beveiligen jouw website tegen misbruik. Hierdoor wordt het risico wat aanwezig kan zijn met een website weggenomen en kan je zorgeloos verder gaan om van jouw website een succes te maken!

Neem nu de stap om jouw producten of diensten online aan te bieden!

Het is dus helemaal niet zo moeilijk om jouw producten, diensten of bedrijf online aan te bieden! Met de aanwezige tools, pakketten en handleidingen begeleiden we je door elke stap van het opzetten en onderhouden van een website. En mocht je verder nog een vraag hebben dan kan je altijd in contact komen via de online chat met een van onze enthouisaste collega’s die je graag verder helpen. 

Voor lage kosten die helder zijn opgezet kan je dus gauw aan de slag met het opzetten van jouw website. Sluit nu jouw pakket af en zet die stap online!