Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Dit is de laatste week dat Windows 7 ondersteund wordt

Dit is de laatste week dat Windows 7 ondersteund wordt
MijnHostingPartner

Dit is de laatste week dat Windows 7 ondersteund wordt

De meeste mensen die een computer hebben zijn bekend met het besturings-systeem genaamd Windows.Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen Windows 10 op zijn of haar computer staan.

Echter zijn er natuurlijk ook nog gebruikers die gebruik maken van Windows 7.Over precies 1 week wordt Windows 7 namelijk niet meer ondersteund door Microsoft, je moet dan upgraden naar Windows 10.

Een paar maanden geleden is Microsoft al begonnen met het tonen van meldingen om Windows 7 gebruikers op de hoogte te brengen hiervan.Uit een intern onderzoek is gebleken dat maar 37% van de Windows 7 gebruikers deze melding gezien heeft.

Wat voor gevolgen heeft dit voor mij?

Als je geen gebruik maakt van Windows 7 dan zal dit uiteraard geen gevolgen hebben.Echter vraag je je misschien af of je website er gevolgen van aangezien wij op Windows hosting draaien.

Je website wordt hierdoor gelukkig niet aangepast en er wordt hier verder ook geen hinder bij ondervonden.Wanneer je op je lokale computer nog gebruik maakt van Windows 7 dan is het wel aan te raden om zo snel mogelijk up te graden naar Windows 10.

Je kan hierna echter nog wel gebruik maken van Windows 7 echter zul je hier geen updates meer ontvangen.Dit geld ook voor veiligheid updates, waardoor je kwetsbaarder bent voor aanvallen.

Windows Hosting

Als je een eigen website wilt draaien op Windows hosting dan ben je bij mijnhostingpartner bij het juiste adres.Vooral wanneer je een ASP website hebt gemaakt dan is Windows Hosting hier ideaal voor.

Dit heeft er mee te maken met het feit dat Linux geen asp hosting ondersteund.Windows doet dat echter wel en dit is een groot voordeel.

Mocht je bijvoorbeeld geen ASP website willen maar een simpele WordPress website dan is dit uiteraard ook mogelijk.WordPress draait namelijk op PHP en dat wordt op zowel Linux als Windows ondersteund.

Hoe installeer ik WordPress

Je vraagt je misschien af hoe je dan Wordpress op een Windows server kan installeren.Gelukkig is dit heel gemakkelijk, je dient hiervoor wel eerst WordPress gedownload te hebben.

Vervolgens kan je inloggen in het control panel en hierna navigeer je naar de file manager.Je kan hierna op de upload knop drukken en selecteer hierbij het gedownloade WordPress bestand.

Vervolgens kan je naar je website gaan en de standaard installatie procedure van WordPress volgen.Wanneer dit is afgerond is je website volledig klaar voor gebruik.Ook is er een mogelijkheid voor Managed WordPress hosting, waar vrijwel alles geautomatiseerd is.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je altijd kijken of een van onze chat medewerkers online is.Indien er niemand op de chat zit dan kun je een ticket aanmaken richting onze helpdesk.