Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

De snelheid verbeteren van jou WordPress website

De snelheid verbeteren van jou WordPress website
MijnHostingPartner

De snelheid verbeteren van jou WordPress website

De snelheid verbeteren van jou WordPress website

De meeste mensen hebben het tegenwoordig wel, een eigen website met daarbij eigen Hosting.Hierbij is het natuurlijk ook belangrijk dat jij je eigen website zo snel mogelijk houdt.
Wij gaan dit in deze blog post behandelen hoe jij het beste je website snel kan maken.

Enkele tips

WordPress is op het moment het meest populaire Content Management Systeem en wordt ook door de meeste mensen gebruikt.Het is daarom ook belangrijk om te weten hoe je WordPress zo snel mogelijk kan houden.

Als eerste dien je natuurlijk altijd alles zo goed mogelijk bij te werken denk hierbij aan plug-ins, je thema, WordPress zelf en de PHP versie.In nieuwere versies van WordPress dien je altijd gebruik te maken van PHP 7 of hoger, PHP 5 wordt hier namelijk niet meer voor ondersteund.Dit heeft voor namelijk met de veiligheid te maken, vanaf begin dit jaar krijgt PHP 5 namelijk ook geen veiligheids-updates meer.Echter is dit niet alleen voor de veiligheid, PHP 7.2 is namelijk razend snel en is daarom aan te raden om te gebruiken bij WordPress Hosting.

Je kan dit instellen door in te loggen op je Control Panel account.Vervolgens klik je op Websites en dan op jou domeinnaam, je zult dan een menu voor je krijgen, klik hier op extensions.Als je daar op hebt geklikt dan kun je hier de PHP versie aanpassen, het is aan te raden om deze op 7.0 of hoger in te stellen.

Verder is het ook nog aan te raden om gebruik te maken van Gzip, dit is een techniek waarbij er minder grote bestanden verstuurd worden waardoor de website sneller wordt ingeladen.Als je Gzip wilt activeren kun je het volgende artikel door nemen.

Wat maakt mijn website langzaam?

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat er voor kan zorgen dat jou WordPress website langzamer wordt.Als je veel plug-ins geinstaleerd hebt maar ze niet gebruikt dan kan dit niet alleen voor vertraging in jou website zorgen maar het kan ook nog eens een opening zijn voor kwaadwillende gebruikers.Verwijderd hierom altijd plug-ins die je niet gebruikt of niet meer gebruikt.

Ook is het belangrijk dat je bestanden niet al te groot zijn.Als je bijvoorbeeld een afbeelding hebt dan is het aan te raden om dit in .jpg formaat te uploaden in plaats van .png..png bestanden zijn namelijk veel groter en zullen hierdoor dus vertraging veroorzaken in jou website.

Mocht je verder nog vragen hebben over hoe jij je WordPress website kan versnellen dan kun je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is.Indien er geen chat medewerker beschikbaar is kun je altijd een ticket aan maken richting onze helpdesk.