Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Contact pagina tips en trucs

Contact pagina tips en trucs
MijnHostingPartner

Contact pagina tips en trucs

Contact pagina tips en trucs

Met een duidelijke contact pagina kan je ervoor zorgen datjouw bezoekers er altijd van op de hoogte zijn hoe ze je kunnen bereiken. Metdiverse contact opties kan dit tegenwoordig. Een bedrijf kan tegenwoordig opeen hoop manieren bereikbaar zijn. Je hebt de volgende opties die je kanoverwegen.

  • ·        WhatsApp
  • ·        Social media
  • ·        Online chat
  • ·        Contact formulier
  • ·        Mail
  • ·        Telefoon

Je moet natuurlijk wel de wens en het personeel hebben om opdeze media altijd bereikbaar te zijn. Wanneer een klant een vraag stelt viamail of Social media en er niemand opzit dan kan het voor frustratie zorgen alser geen antwoord komt. Natuurlijk kan je hier duidelijke keuzes in maken en ditcommuniceren op de contact pagina binnen de hosting van MijnHostingPartner.nl.

Een goede contact pagina is vaak de start van een relatiemet een potentiele klant. Het is dus zaak dat je hier werk in steekt om zotransparant en duidelijk mogelijk te maken.

Spelling van de contact pagina.

Als je contact pagina vol staat met spelfouten dan komt ditniet goed over. We betrappen onszelf ook wel eens op een spelfout op dewebsite. Maar voor eerste indrukken op de contact pagina is het belangrijk omhier nog een keer overheen te laten lezen door een ander paar ogen. Uit onzeervaring ziet de persoon die de tekst schrijft vaak nog iets over het hoofd.

Contact formulieren

Contact formulieren zijn nog steeds veel op websites te zien.De regel die ik je mee wil geven is om niet teveel informatie in dient te gevenom hem in te vullen. Vaak zijn er contact formulieren waar je nog net niet jeBSN nummer dient in te geven. Voor een simpel informatie verzoek voorbijvoorbeeld een zwembad in de tuin is dit nou niet zo nodig. Simpel houden ishier de gouden regel. Naam, email adres en opmerkingen veld is vaak voldoende. Wanneer een bezoeker gebeld wiltworden dan zetten ze dit zelf wel in het opmerkingenveld.

Contact pagina

De pagina zelf dient te matchen met de stijl van jouwwebsite hosting. Als dit een formele site is dan is het raadzaam om dit niet tejoviaal te maken. Verder kan je ook al een paar veel gestelde vragen hier neerzetten om wellicht al het een en ander af te vangen. Bij ons zou ditbijvoorbeeld kunnen zijn hoe je WordPress hosting installeert binnen jewebhosting.

In de meeste Content Management Systemen heb je toegewijdeplugins of ingebouwde tools om jouw contact pagina helemaal van jezelf temaken. Of het nu voor WordPress hosting, Joomla Hosting of Umbraco Hosting is. Ookis het simpel om hier zelf wat voor te bouwen in PHP hosting of ASP.NET Corehosting. Voor PHP hebben we zelfs een los contact formulier voor je klaargezetwat gelijk gebruik maakt van SMTP authenticatie.

Heb jij nog tips of trucs die je gebruikt hebt op jouwcontact pagina? Of wil je hem delen met ons?

Stuur dan even een mailtje naar kennisbank@mijnpartnergroep.nl