Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Brave of Google Chrome, welke webbrowser is beter?

Brave of Google Chrome, welke webbrowser is beter?
MijnHostingPartner

Brave of Google Chrome, welke webbrowser is beter?

De meeste zullen vast een andere webbrowser gebruiken dan Microsoft Edge of Internet Explorer.Dit heeft er voornamelijk mee te maken dat Mozilla Firefox en Google Chrome betere alternatieven zijn. Bij MijnHostingPartner zijn wij erg enthousiast over de Brave browser.Brave is namelijk een groot voorstander van privacy en het is ook nog eens hartstikke snel.
Nu vraag jij je vast af of je moet over stappen van browser, wij gaan in deze blog post de voor en nadelen doornemen van Brave zodat je hieruit een conclusie kan trekken.

Voordelen van Brave

Brave is een vrij nieuwe browser die erg in populariteit aan het groeien is, dit heeft er voornamelijk mee te maken dat brave zich richt op privacy en automatisch advertenties blokkeert.Ook wordt tracking van 3de partijen geblokkeerd omdat dit automatisch geblokkeerd wordt kan alles een stuk sneller inladen dit is verder ook te zien in het onderstaande filmpje.



Brave houdt zelfs bij hoeveel tijd er in totaal bespaart is, je kan dit zien als je de browser opent.Wanneer je gebruik maakt van Google Chrome met Adblock plus of U block origin dan wordt het geheugen gebruik verminderd met 33 procent, bij brave wordt dit geheugen verder verminderd tot 66 procent.Aangezien brave steeds meer in populariteit stijgt is het een aanrader om als web developer jou hosting hierop te testen.

Een ander groot voordeel van Brave is dat de browser alle data lokaal opslaat, zodat jij die vrijwel altijd kan verwijderen wanneer jij het niet meer nodig hebt.Mocht je gebruiken willen maken van de brave browser dan kun je die downloaden via de volgende link: Download Brave

Moet ik overstappen?

Nu je dit gelezen hebt zit je misschien te overwegen om verder over te stappen naar de brave browser, MijnHostingPartner kan dit zeker aan bevelen.Niet alleen blokkeert de brave browser vervelende advertenties maar het is ook nog een heel stuk sneller dan Google Chrome of Firefox.

Het is dus een echte aan rader om bijvoorbeeld jou WordPress hosting op te testen.Brave heeft afgelopen jaar een enorme groei gehad in gebruikers, in het afgelopen jaar zijn ze namelijk gestegen van 1 miljoen gebruikers naar 4.6 miljoen gebruikers.

Indien je verder nog vragen hebt over de Brave browser dan kun je altijd kijken of een van onze chat medewerkers aanwezig is.Mocht er niemand op de chat aanwezig zijn dan kun je uiteraard altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.