Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Brave meest gedownloade browser in Japan

Brave meest gedownloade browser in Japan
MijnHostingPartner

Brave meest gedownloade browser in Japan

Het is geen geheim dat we bij MijnHostingPartner groot fan zijn van de Brave browser.Zo hebben wij het laatst gezien dat de Brave browser de meest gedownloade Android browser is in Japan.

De browser is daar zelfs zo populair dat het andere browsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox heeft ingehaald.Op de Japanse Google Play store staat de browser zelfs op rank 10, ook is de browser in de afgelopen maand 2 miljoen keer gedownload.

Brave is een ideale browser om bijvoorbeeld je Hosting te gebruiken dit heeft onder andere met de snelheid te maken.Het kan natuurlijk dat je niet bekend bent met de Brave browser, we nemen daarom in deze blog post door wat de browser precies inhoud.

Wat is Brave?

Brave is een open source browser die zich er speciaal op richt om je privacy te beschermen.Zo worden er bijvoorbeeld standaard advertenties en trackers geblokkeerd.Veel populaire websites hebben meerdere vormen van reclame op hun website staan en soms draaien hier zelfs 70 verschillende trackers op.

Dit zorgt natuurlijk voor vertraging bij het inladen van de desbetreffende pagina, als je op bijvoorbeeld 4G zit dan kan dit ook meer data kosten.Uiteraard is dat ongewenst, gelukkig zorgt Brave ervoor dat dit geblokkeerd wordt voordat het ingeladen is.Hiermee bespaar je dus niet alleen tijd maar ook kostbare data.

Als extra toevoeging houdt Brave bij hoeveel reclames en trackers geblokkeerd zijn, dit zie je bij het opstarten van de browser.Je zal hierbij ook zien hoeveel tijd je daarmee in totaal bespaart hebt, de tijd wordt weergeven in minuten.

Waarom Brave?

Nu je dit hebt gelezen vraag je je vast af waarom je Brave zou gebruiken in plaats van een adblocker.Een van de reden is dat de meeste adblockers trackers niet blokkeren waardoor je alsnog 'gevolgd' kan worden.

Naast het feit dat de meeste trackers  niet geblokkeerd worden in adblockers is de Brave browser ook nog eens een stuk sneller dan Google Chrome en Firefox.Hieronder staat een video waar de snelheid van Google Chrome, Firefox en Brave vergeleken wordt.Je ziet in deze video dat Brave een stuk sneller is dan haar concurrenten.Als je interesse hebt om de Brave browser te proberen kun je dit eventueel downloaden via de volgende link: Download Brave.

Mocht je verder vragen hebben over de Brave browser of over Hosting dan kan je altijd kijken of een onze chat medewerkers beschikbaar is.Indien er niemand op de chat aanwezig is dan kan je een ticket richting de helpdesk aanmaken.