Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Blogs op je eigen website

Blogs op je eigen website
MijnHostingPartner

Blogs op je eigen website

De meeste gebruikers zullen wel gebruik maken van een blog post op hun website. Niet alleen is het leuk om een blog te maken maar het is ook nog eens goed voor je Google Ranking, je komt hier dus hoger in Google te staan.


Dit is al helemaal handig als je een eigen webshop hebt waar je producten op verkoopt.We gaan in deze blogpost door nemen wat een blog nou voor je kan betekenen op jouw Hosting

Google Ranking

Wellicht de belangrijkste reden dat mensen blogs schrijven voor hun website heeft te maken met de Google ranking.Je komt hiermee dus hoger in Google te staan wat natuurlijk meer bezoekers naar jouw website kan trekken.


Meer bezoekers betekend uiteraard ook meer klanten voor je webshop.Wellicht vraag je je nu af hoe je nou precies hoger kan komen in Google door blog posts.


Een manier om dit te doen is om altijd links in je blog posts te plaatsen die naar je eigen website verwijzen.Lever je bijvoorbeeld hosting diensten dan kan je hier verder een link voor plaatsen.


Er zijn natuurlijk ook nog andere dingen die je kan doen om de vindbaarheid van je website te verbeteren.De snelheid speelt hierbij ook een grote rol, als het te lang duurt om te laden zullen bezoekers de website weg klikken.

Hoe maak ik mijn website snel?

Natuurlijk wil je een snelle website hebben maar misschien vraag je je af hoe je dit moet doen.Een van de beste manieren om dit te doen is om gebruik te maken van SSD hosting.


SSD schijven zijn namelijk over het algemeen 40 tot 60 procent sneller dan normale HDD schijven.Als je dit bijvoorbeeld combineert met GZIP dan zal je merken dat je website al direct een stuk sneller is.


Naast dat is het ook belangrijk om rekening te houden met de afbeeldingen op je website.Als dit hele grote afbeeldingen zijn dan zullen ze ook een stuk langzamer in geladen worden.


Controleer voor je een afbeelding op je website plaatst hoe groot die is en wat voor formaat dit bestand heeft.Als dit een PNG bestand is dan is het aan te raden om dit om te zetten in JPG bestand, dit is een kleiner formaat wat sneller in laad.


Ook is het belangrijk om bij afbeeldingen alt tags in te voeren, dit heeft er mee te maken met dat Google afbeeldingen vaak niet herkent.Hierom dien je altijd een alt tag in te voeren, zo kan Google alsnog de afbeelding herkennen.


Indien je verder nog vragen hebt over dit onderwerp dan kan je altijd kijken of er een chat medewerker aanwezig is.Mocht er niemand op de chat zijn dan kan je altijd een ticket richting onze helpdesk aanmaken.