Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Bedrijf online opzetten

Bedrijf online opzetten
MijnHostingPartner

Bedrijf online opzetten

Bedrijf online opzetten

Met een bestaand of nieuw bedrijf zal er vast al een gesprek of gedachtegang plaatsgevonden hebben over een online aanwezigheid. Het is de afgelopen jaren eigenlijk al niet meer niet te noemen bij het opzetten van een bedrijf. Een bedrijf online opzetten kan een steile klif lijken om te beklimmen. We zullen niet zeggen dat het een kwestie is van 5 minuten, maar wij bij MijnHostingPartner.nl kunnen je wel in de banen geleiden om het zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Er zijn in elk geval een aantal zaken waarmee je rekening dient te houden voor de Hosting van jouw bedrijfswebsite.

  • Wat is het doel van mijn website?
  • Waar maak je de website mee?
  • Wie zorgt er voor de teksten en media op de website?
  • Waar ga je de website hosten?
Een bedrijf online opzetten heeft dus een aantal vraagstukken die je eerst voor jezelf zal moeten beantwoorden. Laten we de bovenstaande vragen even stuk voor stuk langslopen.

Wat is het doel van mijn website?

Je bedrijf kan natuurlijk van alles zijn. Of het nu online of offline producten verkoopt of juist diensten aanbiedt. Een website kan ook puur en alleen als portfolio of visitekaartje dienen. Hierbij showcase je jouw werk en bestaande klanten en geef je de contact gegevens op waarmee je klanten je kunnen bereiken. Het antwoord op deze vraag springt over naar de volgende vraag.

Waar maak je de website mee?

Er bestaan een hoop keuzes voor het maken en hosten van je website. Beginnende bedrijven raden wij aan om een bewezen platform te kiezen. Maar wees tegelijkertijd niet bang om verschillende Content Management Systemen uit te proberen. Met een CMS maak je een website en beheer je de content of inhoud hiervan.

Het is aan te raden om een CMS uit te kiezen die al je werknemers makkelijk onder de knie kunnen krijgen. Laat de keuze dus niet alleen op jou vallen. Neem een kijkje in onze eerdere blog posts en kennisbank artikelen wat de keuze voor jouw bedrijf moet worden. Je kan ook altijd even een chat starten met een van onze medewerkers hierover.

Wie zorgt er voor de teksten en media op de website?

Een website is niets zonder zinnige tekst en media die op jouw bedrijf aansluiten. Dit is niet alleen belangrijk voor bezoekers maar ook voor jouw positie in zoekmachines. Zorg voor een vaste werknemer of werkneemster die weet hoe het CMS in elkaar steekt en er alleen mee overweg kan. Zo heb je een vast aanspreekpunt als er eens wat op de website hosting gewijzigd dient te worden en je bedrijf online opgezet is.

Waar ga je de website hosten?

Bij MijnHostingPartner.nl ga je natuurlijk jouw bedrijfswebsite hosten! We bieden pakketten en diensten aan voor zowel het startende bedrijf en bestaande. Voor elk bedrijf hebben we een passende oplossing en pakket. Neem vrijblijvend contact op met ons om jouw passend plaatje te vinden. Je hebt al een totaalpakket met alle basis functionaliteit van €23,94 ex btw per jaar!