Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Alternatieven voor Wordpress

Alternatieven voor Wordpress
MijnHostingPartner

Alternatieven voor Wordpress

Alternatieven voor Wordpress

Als je al langer bezig bent in de wereld van computers en hosting dan ben je vast wel bekent met WordPress.Dit is namelijk het meeste gebruikte content management systeem wat er op het moment beschikbaar is.

Een van de redenen waarom dit zo populair is heeft er mee te maken met het feit dat het gratis en gemakkelijk is om te gebruiken.Echter zijn er ook nog alternatieven die je hiervoor kan gebruiken, we gaan in deze blogpost een aantal van deze systemen doornemen.Aan de hand hiervan kan je dan een keuze maken voor het CMS wat bij jou past.

Umbraco

Een systeem waar we bij MijnHostingPartner groot fan van zijn is Umbraco echter is dit een heel ander systeem dan WordPress.Het grootste verschil tussen Umbraco en WordPress is dat Umbraco op een andere taal dan WordPress draait.

WordPress draait namelijk op PHP en Umbraco maakt gebruik van Microsoft's .NET technologie. Dit maakt het dus een ideaal systeem voor grote applicaties, als je dus een grote webshop hebt is dit dus een goede oplossing.

Met Umbraco heb je de mogelijkheid voor 2 verschillende databases namelijk een MySQL database en een MSSQL database gebruikt worden.Voor Umbraco raden wij vrijwel altijd aan om gebruik te maken van ASP.NET Core hosting.

CraftCMS

Een alternatief voor WordPress hosting is het systeem genaamd CraftCMS.Dit is een systeem wat er als beste is uitgekomen voor klein of middelgrote bedrijven, voor een beginnende zaak is dit dus ideaal.

Naast het feit dat Craft geschikt is voor bedrijven is het ook nog eens hartstikke snel.De snelheid is hartstikke belangrijk voor je website omdat je ook door Google hiervoor afgerekend wordt.

Ook is de snelheid belangrijk voor de bezoekers van jouw website, als je site niet snel genoeg is dan zullen bezoekers naar een alternatief zoeken.Bezoekers beslissen namelijk binnen 10 seconden of ze op de website blijven of dat ze ergens anders naar toe gaan.

Drupal

Een ander alternatief voor WordPress is Drupal, dit is een systeem wat voornamelijk door grote bedrijven gebruikt wordt.Dit heeft er voornamelijk mee te maken met het feit dat het ontzettend uitgebreid systeem is.

Voor grote bedrijven bied dit dus veel mogelijkheden waardoor het voor hun uitstekend werkt.Indien je gebruik wilt maken van drupal raden wij hiervoor SSD hosting aan, zo heb je een Drupal website die extra snel is.

Mocht je verder nog vragen hebben over dit onderwerp dan kan je altijd kijken of een van onze chat medewerkers aanwezig is.Indien er niemand aanwezig is op de chat dan kan je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk. Ook is het mogelijk om contact op te nemen via Twitter Of Facebook.