Update Control panel 6 november 2023

Datum
26-10-2023 10:08
Partner
MijnHostingPartner.nl

Beste Klant, update 9-11-2023 

De update van het Control Panel is nog steeds aan de gang en verloopt succesvol, per server duurt dit echter langer dan voorgaande updates en neemt dus meer tijd in beslag. Websites en verdere diensten hebben hier verder geen oponthoud van. Echter kunnen er dus nog foutmeldingen volgen wanneer je in het control panel naar de filemanager of websites wilt gaan op een aantal servers. 

Zoals nu de planning eruitziet zijn alle servers deze week nog doorlopen. We plaatsen nog een update in deze aankondiging wanneer meer bekend is. 

Alvast bedankt voor het geduld

Met vriendelijke groet, 

Het Team van MijnPartnerGroep.nl 


Beste Klant, Update 6-11-2023 

We zijn nog steeds bezig met de werkzaamheden aan het Control Panel en deze zullen morgen worden voorgezet. 
Websites en het Control Panel zijn op de normale wijze te benaderen, en er is geen indicatie dat er websites door de werkzaamheden down zijn. Mocht je website down zijn dan is er dus wat anders aan de hand. 

Met vriendelijke groet, 

Het Team van MijnPartnerGroep.nl


Beste Klant, 

Op 6 november 2023 voeren we een uitgebreide update van het Control Panel uit. Deze werkzaamheden zullen de gehele dag in beslag nemen en mogelijk ook doorgaan op 7 november. De specifieke ontwikkelingen zullen worden vermeld in deze aankondiging zodra ze bekend zijn.

Deze update van het Control Panel zal per server worden geïnstalleerd. Dit betekent dat niet alle servers tegelijkertijd hinder zullen ondervinden, maar dit per server zal plaatsvinden. De servers zullen ook opnieuw opgestart moeten worden.

Concreet betekent dit voor jou als klant dat sommige functies via het Control Panel niet op 6 november uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast kan je website periodiek hinder ondervinden en mogelijk tijdelijk niet bereikbaar zijn. We streven er uiteraard naar om eventuele downtime zo kort mogelijk te houden.

Alvast bedankt voor het begrip.

Met vriendelijke groet,

Het team van MijnPartnerGroep.nl