Groot Onderhoud - Interne verhuizing TC4 in de nacht van 2 op 3 Februari

Datum
29-01-2013 16:31
Partner
MijnHostingPartner.nl

Geachte klant,

Door onvoorziene omstandigheden is niet gelukt om de werkzaamheden die gepland waren in de nacht van 26 op 27 januari uit te voeren. Kort gezegd is er afgelopen weekend dus niets gebeurt en hebben we de verhuizing alsmede het groot onderhoud moeten verschuiven naar aankomend weekend. Dat betekent dat de werkzaamheden die afgelopen weekend gepland stonden nu uitgevoerd zullen worden in de nacht van 2 op 3 februari.

Omdat het een fysieke verhuizing betreft van ons serverpark ontkomen we er dus niet aan om onze servers uit te zetten gedurende een aantal uur. Om u zo min mogelijk tot last te zijn zullen we de verhuizing in gang zetten in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 februari. Geleidelijk aan zullen dan vanaf 23:00 een voor een alle servers uitgezet worden. Gedurende deze tijd zullen de websites dus niet zichtbaar zijn en kunt u geen gebruik maken van de mailfasciliteiten. U hoeft niet bang te zijn dat uw mail verloren gaat. Mail die gedurende deze tijd aangeboden wordt zal op een later tijdstip nogmaals worden aangeboden.

Gedurende deze verhuizing zullen we deze tijd ook meteen besteden om groot onderhoud te plegen aan onze servers. Op deze manier slaan we twee vliegen in een klap.

De doelstelling is om rond 05:00 in de ochtend van 3 februari weer helemaal online te zijn. We zullen u via de aankondigingen op de hoogte stellen van de voortgang.

Mocht u nog vragen hebben over de verhuizing, downtime en het onderhoud dan kunt u hiervoor een ticket aanmaken, een mail sturen naar info@mijnhostingpartner.nl of anders even kijken of er iemand op de online chat aanwezig is. Doordeweeks tijdens kantooruren zijn deze vrijwel altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Alvast bedankt voor uw begrip.

MijnHostingPartner.nl