Feestdagen

Datum
23-12-2021 14:08
Partner
MijnHostingPartner.nl

MijnPartnerGroep.nl wenst iedereen Fijne Feestdagen en een goed en gezond 2022 toe! We hopen iedereen ook volgend jaar weer van dienst te kunnen zijn op het gebied van hosting, en website dienstverlening. Houdt verder ook onze blog posts en nieuwsitems bij om te kijken wat voor ontwikkelingen we in 2022 weer gaan doormaken.

Met een terugblik op 2021 kunnen we terugkijken naar een succesvolle lancering van ons in house ontwikkelde klantenpanel. Het ontwikkelen van vele tools, zoals de integratie van de domeinnaam suggestie tool van SIDN. Het ondersteunen van MariaDB op onze SSD pakketten. De lancering van .NET 6 op onze .NET Core hosting. En het verwelkomen van vele nieuwe klanten en domeinnamen. We hopen zoals elk jaar in 2022 weer door te gaan met deze spannende ontwikkelingen en hopen je ook weer in het volgende jaar van dienst te kunnen zijn.

Op de kerstdagen en met de periode hiertussen Oud en Nieuw zijn we voor de support beperkt online met de chat. Natuurlijk is het ticketsysteem nog wel bereikbaar. Enige specifieke vragen zoals een verhuizing als voorbeeld kunnen wellicht wat langer blijven liggen. Alvast bedankt voor je begrip.

Met vriendelijke groet,

Het Team van MijnPartnerGroep.nl