DDOS aanval 24-4-2016

Datum
25-04-2016 10:19
Partner
MijnHostingPartner.nl

Statusupdate DDOS aanval: Opgelost

Geachte klant,

De DDOS aanval die de gehele middag en avond heeft geduurd is eindelijk onder controle. Alle firewalls en servers draaien weer stabiel en al het verkeer is genormaliseerd. Wij excuseren ons voor het ongemak. Indien u toch nog problemen ondervindt dan zal dit hoogstwaarschijnlijk niets te maken hebben met deze gebeurtenis en vragen wij u om een ticket aan te maken via het klantenpanel. Vanaf morgenochtend 9 uur zijn onze medewerkers op de chat u ook weer van dienst. Alvast bedankt voor uw begrip.

MijnHostingPartner.nl
 Op dit moment hebben we de aanval enigszins onder controle en zijn bepaalde ipranges weer bereikbaar. Dat betekent dat veel websites, waaronder onze eigen website weer te bereiken zijn.

Onze technici zijn nog echter nog druk bezig en het zal voorlopig nog wel even duren voordat alles volledig onder controle is. Mocht er een statusupdate zijn dan zullen we dit melden.
 Geachte klant,

Op dit moment worden al onze firewalls aangevallen middels een DDOS attack. Dat betekent dat al onze diensten hier op het moment hinder van ondervinden. Onze website maar ook de websites van onze klanten zijn hierdoor niet of slecht bereikbaar. Onze technici zijn op dit moment druk bezig de aanval af te slaan. Wij excuseren ons voor het ongemak en hopen de aanval snel onder controle te hebben. Een eventuele update volgt.