Bepaalde websites en VPS-en niet of beperkt bereikbaar. Status: Opgelost

Datum
13-04-2015 08:07
Partner
MijnHostingPartner.nl
Geachte klant,

De storing met de firewall is opgelost. De websites zijn allemaal weer up-and-running en ook hebben ze weer de snelheid weer terug die ze behoren te hebben. Een aantal klanten gaven nog aan dat FTP nog niet te bereiken was en ook dit probleem is getackeld. Wij excuseren ons nogmaals voor het ongemak.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze storing dan kunt u altijd even een ticket aanmaken of ons op de chat aanspreken.

Helpdesk
MijnHostingPartner.nlGeachte klant,

Inmiddels zijn alle websites weer bereikbaar. Het kan echter zijn dat uw website nog wat trager inlaad dan dat u gewend bent maar ook daar zijn we op de achtergrond mee bezig. Het zal niet lang meer duren voordat ook de snelheid weer helemaal goed is.

Mocht u vragen hebben over deze statusupdate dan verzoeken we u een ticket aan te maken of anders even te kijken of er iemand op de chat aanwezig is via onze website.

Werkt uw site nog steeds niet en denkt u dat dit te maken heeft met deze storing dan ook verzoeken we u om even op de chat te komen of een ticket aan te maken. We zullen dit dan direct voor u controleren.

MijnHostingPartner.nl
Geachte klant,

In navolging op het spoedonderhoud van gisteravond is er op dit moment een storing op een van onze servers waardoor bepaalde websites niet (altijd) te bereiken zijn. De verwachting is dat deze storing snel is opgelost. Onze technische engineers zijn hard bezig met een oplossing.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even online komen in de chat.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

MijnHostingPartner.nl