Aankondiging onderhoud aan de Mailservers (Webmail) 25-08-2015

Datum
26-08-2015 01:45
Partner
MijnHostingPartner.nl
Geachte klant,

Na de laatste update van onze mailsoftware waren er een aantal bugs ingeslopen. De leverancier van deze software heeft inmiddels een nieuwe versie uitgebracht waarin als het goed is deze bugs verholpen zijn. Vannacht (25-08-2015/26-08-2015) gaan onze medewerkers van de technische dienst deze update installeren. Gedurende deze periode zal er geen tot beperkt mailverkeer zijn. Het is nog onbekend hoe lang deze update in beslag zal nemen maar we proberen om het ongemak zoveel mogelijk te beperken. Wij excuseren ons voor het ongemakt en danken u voor uw begrip.

Mail die gedurende de downtime aangeboden wordt zal op een later moment weer aangeboden worden aan de server. Bij een eventuele time-out zal de afzender bericht krijgen hiervan met het verzoek het op een later moment nogmaals te proberen.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze update dan kunt u altijd even een kijken of er iemand op de chat beschikbaar is via onze website. Mocht deze offline zijn dan kunt u altijd even een ticket aanmaken onder uw klantenpanel account.

Met vriendelijke groet,

Helpdesk
MijnHostingPartner.nl


Geachte klant,

De werkzaamheden aan de mailservers zijn om 01:45 succesvol afgerond en getest. Er hebben zich geen bijzonderheden voorgedaan.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze update / werkzaamheden dan kunt u altijd even een ticket aanmaken via het klantenpanel onder uw account.

Wij excuseren ons voor het ongemak en danken u voor uw geduld.

Helpdesk
MijnHostingPartner.nl