Welk hosting pakket heb je nodig voor WordPress?

WordPress is het grootste CMS of Content Management Systeem wat gebruikt wordt voor het maken en onderhouden van websites, in deze is de kans dus groot dat jij ook aan de gang wilt hiermee. Bij MijnHostingPartner.nl hebben we een aantal opties voor het hosten van een WordPress website. In dit artikel worden de verschillen hiertussen besproken en wat voor jouw de beste keuze is. 

SSD hosting pakket

Het SSD hosting pakket is een veelzijdig pakket waar je een hoop verschillende kanten mee kunt opgaan. Het SSD hosting pakket is de beste optie voor mensen die een WordPress website verder zelf willen opzetten en beheren, en verder geen uitgebreide begeleiding hierbij nodig hebben. WordPress kan bij een SSD hosting pakket met een druk op de knop worden geïnstalleerd via het klantenpanel, en hierna geheel zelf verder opgezet en beheerd worden. 

Je hebt ook de keuze tussen maar liefst drie verschillende databases binnen het pakket, met een MariaDB, MySQL 5 en MySQL 8.  Allen geschikt voor het hosten van WordPress. 

Het SSD hosting pakket wordt gehost op Solid State Drives, wat inhoud dat jouw website bestanden sneller in te laden zijn.

Voor de actuele kosten van een SSD hosting pakket kan je een kijkje nemen op de volgende link, en kiezen voor het tweede pakket, oftewel het Meest Gekozen SSD 25 hosting pakket. Hier heb je alles in wat je nodig hebt om zelf aan de gang te gaan. En maar liefst 25 GB aan totale opslagruimte beschikbaar hebt. Waarmee je jaren aan website data en mail in kunt opslaan, en mocht je niet genoeg ruimte hebben hieraan, dan kan je jouw pakket ook nog upgraden naar een SSD 50 pakket. 

https://www.mijnhostingpartner.nl/pg/info/shared-hosting/

Managed WordPress hosting pakket

De Managed WordPress hosting pakketten zijn door ons in het leven geroepen na feedback van klanten die graag meer input en controle vanuit onze positie wouden, en dus het onderhoud van de WordPress website wouden uitbesteden, en hier zelf niet meer mee bezig te hoeven zijn. Managed WordPress websites worden namelijk door ons bijgehouden met updates, alsook wordt hier een dagelijkse backup van gemaakt. Mocht je dus een fout maken of er ontstaat een fout binnen je WordPress pakket, dan kunnen wij je hierin bijstaan om weer hersteld te krijgen. Bij een SSD hosting pakket ben je verder hier zelf voor verantwoordelijk. 

Naast het onderhoud beschik je ook over betere specificaties om jouw WordPress website zo snel mogelijk te maken, je hebt namelijk een eigen Dedicated Pool met toegewijde resources, wat betekend dat er apart rekenkracht van de server wordt toegekend aan je website. Ook wordt jouw database gehost op de server zelf, wat de snelheid en betrouwbaarheid ook positief kan beïnvloeden. Ook kunnen we je inhoudelijk advies geven over welke keuzes impact hebben op de prestaties van je website. 

Bestel nu jouw Managed WordPress hosting pakket op de volgende link: 

https://www.mijnhostingpartner.nl/pg/info/managed-wordpress-hosting/