Staat Helicon Ape geinstalleerd op mijn hosting space?

Helicon Ape staat niet meer geïnstalleerd op onze servers, dit vanwege de reden dat dit niet meer ondersteund wordt door Microsoft. En niet meer bijgewerkt is sinds 2014. Wanneer je gebruik wilt maken van htacesss bestanden is dit dus helaas niet mogelijk, je zult dit dan dienen te vertalen naar het web.config bestand. Meer informatie over hoe dit bestand in elkaar steekt vind je in onze kennisbank als je zoekt met de term:

web.config

Als je een bestaand htaccess bestand wilt vertalen naar het web.config bestand dan kan je dit zelf ook doen met een online translator zoals:

https://cbsa.com.br/tools/online-convert-htaccess-to-web-config.aspx

Wij kunnen als dit nog niet het gewenste resultaat geeft dit ook proberen te vertalen via IIS direct, dit is even aan te vragen in een ticket richting de helpdesk. Verdere documentatie van Microsoft is hiervoor ook raad te plegen:

https://learn.microsoft.com/en-us/iis/extensions/url-rewrite-module/using-the-url-rewrite-module

Staat Helicon Ape geinstalleerd op mijn hosting space?