nopCommerce SMTP instellingen

Om email te verzenden bij MijnHostingPartner.nl is het vereist om met Authenticated SMTP te verzenden. Dit is op de volgende wijze in te stellen voor nopCommerce.

Login op de admin en ga naar de email instellingen. Hier zie je jouw mailaccount met hierachter edit. Hier ga je door naar het volgende scherm.

nopCommerce SMTP instellingen

Email adres is voor de rest zelf in te voeren. Dit hoeft niet perse een email adres die bij ons aangemaakt is te zijn.
Display name kan je verder zelf ook verzinnen.
Host dient altijd smtp.mijnhostingpartner.nl te zijn.
Poort dient altijd 25 te zijn.
User dient altijd een email adres wat bij MHP is aangemaakt te zijn. In ons geval send@mijntestpartner.nl
Password dient altijd het wachtwoord van voorgaande email adres te zijn.

Hierna kan je de wijzigingen opslaan rechts in het scherm. Om vervolgens een mail te versturen naar een test adres. Zodra je de groene balk bovenin ziet dan weet je dat de instellingen verder goed zijn.

Indien je verder nog vragen hebt dan graag een screenshot maken van bovenstaande instellingen binnen jouw site en dit even melden aan ons dan kunnen we dit voor je nakijken.